| Mari8804 a întrebat:

Ce facultate sa aleg? Care este de viitor? Jurnalism/Marketing/Relatii publice si Comunicare.

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Problema e găsirea unei facultăţi dintr-un domeniu care să-ţi şi placă, dar în acelaşi timp să-ţi aducă şi-un ban. Domeniile bănoase sunt alea reale, nu umane. Dar ok. Nu tuturor place aşa ceva şi nu toţi se descurcă.

Pentru jurnalism îţi trebuie talent. Faci facultatea degeaba dacă nu ai fler pentru aşa ceva. Celelalte enumerate de tine scot şomeri pe bandă rulantă. Sfatul meu? Dacă nu le ai cu ştiinţele reale, mai bine fă o postliceală pentru ceva util. Gen asistenţi medicali. Cu aia poţi câştiga bine afară. Facultăţile alea chiar nu merită. Sau măcar mergi la litere sau limbi străine. Ieşi profesor. Dar şi-aşa pe un salariu mizer.

4 răspunsuri:
| BeAmazing a răspuns:

Alegeti domeniul care crezi ca o sa iti placa cel mai mult. Pentru ca daca nu iti place ceea ce faci nu ai cum sa avansezi in domeniu si toata viata o sa regreti ca nu te-ai dus acolo unde iti placea.
Mult succes!

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Alege un domeniul care iti doresti sa faci pe viitor.Noi spun ca "comunicare "de vitor dar poate tie iti place Jurnalism/Marketing/Relatii publice.Tu trebuie sa alege, cel mai important lucru "e sa fii bun in ceea ce faci "

| Mari8804 explică (pentru Gizăz):

Da, ai dreptate. Multumesc!

| TheAce a răspuns:

E important sa alegi ceva ce ''te prinde''. Gandeste-te la un domeniu inc are te vezi activand si peste 20 de ani. Bineinteles ca in mod subiectiv am sa te indrum catre PR (Stiintele Comunicarii, Relatii Publice) intrucat e domeniul meu de activitate. Daca esti o persoana creativa, un ''problem solver'' atunci sigur, ar putea fi pentru tine. Se plateste foarte bine, nu te plictisesti, ai un job super creativ, cunosti multi oameni. Repet insa, e ''musai'' sa-ti placa cu adevarat.