anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fizic trebuie sa am pentru liceul militar? Daca as vrea sa ma transfer din cls a 10a la militar ce ar trebui sa fac?
Funda!

Răspuns Câştigător
| KungFuBoy a răspuns:

Buna am dat si eu la liceul militar (mai exact cel din Breaza) treaba e ca s-au c-am schimbat regulile, adica numai conteaza ce inaltime ai, nici ce greutate bine asta nu inseamna ca daca ai 200 kg te duci la liceul militar, acolo o sa dai niste probe:1.psihologice si de inteligenta
2. sportive -in care o sa ai un traseu aplicativ unde o sa trebuiasca sa parcurgi un traseu sub un anumit timp stabilit cel putin asa a fost la noi la baieti
- iar a doua proba sportiva o sa fie rezistenta noi baieti am avut 1000m(1km) sub 4 min deci n-a fost greu
asa daca treci de astea ajungi la ultima proba
3.un interviu unde o sa te intrebe de note, frati etc---asa dupa asta dupa un timp o sa te prezinti pentru probele scrisestraight face >romana si matematica noi a trebuit sa luam cel putin 7 la romana si cel putin 7 la matematica iar apoi am fost repartizati dupa media de admitere si acolo am dato eu in barastraight face acum 1 an intra 9-a

in fine tu daca te transferi o sa dai doar probele sportive si diferente poate si probe psihologice cum am mai spus nu se mai tine cont de fizic:inaltime, greutate etc

Sper ca te-am lamurit si bafta la probe pahappy

2 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Intreaba la cancelarie ei ar trebui sa te poata lamuri mai bine dect o facem noi,cred va trebui sa dai o diferenta si niste probe, sportive, psihologice si medicale.

| Alin_Alin_1994_Krvc a răspuns (pentru jadir):

Sall uite sunt în clasa a9a la colegiul național sportiv cetate Deva și as vrea sa ma transfer la liceul militar ce ar trebui sa fac?