Buna am dat si eu la liceul militar (mai exact cel din Breaza) treaba e ca s-au c-am schimbat regulile, adica numai conteaza ce inaltime ai, nici ce greutate bine asta nu inseamna ca daca ai 200 kg te duci la liceul militar, acolo o sa dai niste probe:1.psihologice si de inteligenta
2. sportive -in care o sa ai un traseu aplicativ unde o sa trebuiasca sa parcurgi un traseu sub un anumit timp stabilit cel putin asa a fost la noi la baieti
- iar a doua proba sportiva o sa fie rezistenta noi baieti am avut 1000m(1km) sub 4 min deci n-a fost greu
asa daca treci de astea ajungi la ultima proba
3.un interviu unde o sa te intrebe de note, frati etc---asa dupa asta dupa un timp o sa te prezinti pentru probele scrise >romana si matematica noi a trebuit sa luam cel putin 7 la romana si cel putin 7 la matematica iar apoi am fost repartizati dupa media de admitere si acolo am dato eu in bara acum 1 an intra 9-a
in fine tu daca te transferi o sa dai doar probele sportive si diferente poate si probe psihologice cum am mai spus nu se mai tine cont de fizic:inaltime, greutate etc
Sper ca te-am lamurit si bafta la probe pa
Intreaba la cancelarie ei ar trebui sa te poata lamuri mai bine dect o facem noi,cred va trebui sa dai o diferenta si niste probe, sportive, psihologice si medicale.
Sall uite sunt în clasa a9a la colegiul național sportiv cetate Deva și as vrea sa ma transfer la liceul militar ce ar trebui sa fac?