anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna frate "abelia"? canta andra in melodia cu acelasi nume "kiss me like a sweet abelia"...si melodia este in portugheza da` nu exista cuvantu' asta in portugheza thinking

94 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna PENIS... manca-u-ar penisu tatalui ca buna-i de tras pe membru:X.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o floare abelia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai oameni buni abelia este albina. in portugheza sa scrie abelha doar ca la portughezi grupul "lh" se citeste "i" si apropo super melodia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salutare tuturor! Exista cuvantul "abelha" in portugheza si inseamna albina, doar ca e scris putin diferit fata de cel din melodia Andrei. Ma rog, nu stiu exact daca Andra chiar la albine se refera in melodie tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da mha... s`a zis si la radi0. ca abelia in p0rtugheza inseamna albinutza... adica versuriile ar fi :'' saruta`ma ca o albinutza'' in fn. eu asa am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, am vazut toate comentarile voastre si nu stiu de ce sunteti rai unii cu altiismug| ...fiti mai bunitonguewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne, voi sunteti batuti in cap rau. Abelia e o floare spune clar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca e un prenume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunteti niste cretini astia care insistati cu albina voastra, idiotilor. Ce nu intelegeti ca in contextul melodiei inseamna "floare", ceea ce este si logic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna albina,, si se refera la sarutul,, dulce,, al albinei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"abelia" inseamna "albina" din spaniola; in portugheza exista cuvantul "abelha", care inseamna tot "albina" (scrierea e diferita); oricum melodia e plina de greseli grave de gramatica (la partea de portugheza), iar felul in care pronunta e deplorabil (cunoscatorii de portugheza stiu)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Melodia este in portugheza dar poate nu ai incercat portugheza potrivitawinking e de fapt in portugheza din brazilia nu din portugalia...si sunt diferite... poate tu ai incercat in cea din portugalia :S

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este un gen de planta, arbust... Oricum, melodia "sucks"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma scuzati am citit niste comentarii si m-am distrat copios.Chiar daca saraca andra se refera la albina, poate nici nu stie ce pronunta ea acolo se chinuie si artistii nostri sa arate ca posed cunostintele altor limbi straine.Sincer pe mine nu ma prea intereseaza, dar tare as vrea sa o vad sarutata de o albinutza:rolling on the floorTraduceti cuvintele din portugheza in romana daca vreti sa vi se redea sensul real caci intr-adevar ea se vrea sa cante in portugheza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei care se leaga de pronuntie sunt niste dobitoci. ia sa vedem cum canta nemultumitii aceasta melodie...la ceatarna. fata asta are o voce extraordinara si e comentata de niste incompetenti. bafta la vocalize!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt 2 variante:1. abelha care in limba portugheza inseamna albina
2. abelia care e o planta

dar eu cred ca albina inseamnabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este un gen de plante, format din circa 15-30 de specii şi mulţi hibrizi, din familia Caprifoliaceae.Pentru mai multe informatii ar fi bine sa consulti si wikipedia.Eu acolo am gasitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Saruta-ma ca o Abelia dulce, Abelia,
Drăguţ ca o Abelia.
Saruta-ma ca o Abelia dulce, Abelia
AaaaaAbelia. (asta e traducerea in limba romana)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna >>>floare:-P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o floare... google it

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este un gen de plante, format din circa 15-30 de specii şi mulţi hibrizi, din familia Caprifoliaceae. Wikipedia rulles big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate vad ca toate comentariile sunt paralele! Andra a spus intr-o emisiune ca Abelia vine de la o floare rara tongue Daca ati sarutat vrodata o albina, ca asa zice : sarutama ca o albina dulce adica voi ziceti ca e albina tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate vad ca toate comentariile sunt paralele !Andra a spus intr-o emisiune ca Abelia vine de la o floare rara tongue Daca ati sarutat vrodata o albina,ca asa zice : sarutama ca o albina dulce adica voi ziceti ca e albina tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci "abelha" in portugheza inseamna albina... dar nu inteleg la ce se refara cand zice " tenho sada" ce vrea sa insemne sada?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este numele unei printese.(e de fapt alint de la Abella)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abeia a fost o printesa fff frumoasa dar nu o chema abelia ci Abella. abelia este ca un fel de alint

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga poti sa te uiti pe google ...este o specie de plante

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o plantahee hee deci abelia este o simpla planta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata! Andra a deslusit misterul si a zis despre ce este melodia. Ii o floare rara. Nu mai exista loc de interpretari. Aveti aici si linkul sa va convingeti.
http://www.onefm.ro/stiri-detalii.php?id=759