anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna frate "abelia"? canta andra in melodia cu acelasi nume "kiss me like a sweet abelia"...si melodia este in portugheza da` nu exista cuvantu' asta in portugheza thinking

94 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abeia a fost o printesa fff frumoasa dar nu o chema abelia ci Abella. abelia este ca un fel de alint

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga poti sa te uiti pe google ...este o specie de plante

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o plantahee hee deci abelia este o simpla planta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata! Andra a deslusit misterul si a zis despre ce este melodia. Ii o floare rara. Nu mai exista loc de interpretari. Aveti aici si linkul sa va convingeti.
http://www.onefm.ro/stiri-detalii.php?id=759

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga "palaghiuloredana", in primul rand : de unde sti ce am facut noi in viata?) si in al doilea rand : cine a zis ceva rau de andra aici?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna albinawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E nu. exista cautal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate este un nume...Nu v-ati gandit la asta?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este un gen de plante, format din circa 15-30 de specii și mulți hibrizi, din familia Caprifoliaceae.
Aceste plante sunt arbuști de 1-6 m înălțime, nativi Asiei de est (din Himalaya până în Japonia) și sudului Americii de Nord (Mexic); speciile din climatele calde sunt sempervirescente, iar cele din climatele reci sunt decidue. Frunzele sunt opuse sau în grupuri de trei, ovate, lucioase, de culoare verde-închis, lungi de 1, 5-8 cm, colorate în bronz și roșu toamna la speciile decidue. Florile sunt grupate în inflorescențe de până la 8 flori; sunt albe spre roz, în formă de clopot, cu o corolă penta-lobată, lungi de 1-5 cm, de obicei frumos mirositoare. Perioada de înflorire se întinde de la sfârșitul primăverii până toamna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna floarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah cat sunteti pe prostii... a zis andra la nu stiu cat emisiuni ca e o FLOARE RARA...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba exista abelia in romana inseamna abla. am cautat in dictionar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este un gen de plante, format din circa 15-30 de specii și mulți hibrizi, din familia Caprifoliaceae.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... oare nu ii ceva nume. portughejii astia au niste nume f f ciudate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing...ma Abelia e un nume de persoana nu vezi ca e scris si cu A mare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da voi chiar nu pricepeti? Abelia, nu abhela sau ce c***t ziceti voi pe acolo este o floare frumos mirositoare si s-ar traduce "saruta-ma ca o dulce floare abelia"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai cu kuru! asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia, mai e numita si "Abelia Floribunda" provine din china si este o floare, dar creste si in Portugalia, America centrala si sudica. Andra canta despre o floare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, bun, e o floare, asta am inteles. Oricum portugheza ei e plina de greseli (dupa cum am spus in alt comentariu). Si NU, ce pronunta ea nu e portugheza nici din Brazilia, nici din Portugalia. De unde "tengo saudade de voce"? "Tengo" in portugheza? Mi-e rau! "Tengo" e in spaniola, iar in portugheza e "tenho" (grupul NH citindu-se ni). Dar e bine ca se chinuie, ca acum toti incearca sa cante in portugheza, ca doar e mai exotica. Deja s-a plictisit lumea de engleza. happy

| eyes4eyes a răspuns:

Sau probabil vroia sa zica "sarut ca o floare dulce" luand in considerare ca abelia este o floare si a scris kiss me like a sweeat abelia ca sa aiba rima si ritm tongue
parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

abelia este o floare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca o dovada ca 90% din romani sunt praf pe toba, faceti umbra pamantului degeaba... bine ca aveti internet de la mata si de la tactu si va postati aberatiile pe net sa vada tot poporu cat de imbecili puteti sa fiti, la o simpla gautare pe google afli faptul ca abelia este o floare, o natie de prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este numele unei fete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia inseamna strugure, cuvantul avandu-si originea in greaca veche...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Albinuta semnifica abeliatonguea spus ea la o emisiune

| Satisfaction a răspuns:

Poate este un nume

| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

Pai daca zici ca e in portugheza si nu exista cuvantu inseamna ca e un nume sau nu stiu... probabil ca e un nume. la cum suna asa pare ca e nume. abelia. am o colega are in spania o verisoara s-a mutat de curand acolo si tara ei naala nu mai stiu care e. cica sta o perioada in spania si parca abelia sau nu stiu exact cum da ceva de genu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este o folare ceea ce sp si in versuri'' saruta-ma ca pe o abelie'' nici de atata lucru nu v'ati dat seama

| alexmirza a răspuns:

Abelia poate fi un nume sau un cuvant in engleza. Dar daca ma gandesc eu mai bine este un cuvant in engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abelia este o specie de planta rara.pentru toata lumea!