Nu inseamna ceva anume...cand esti nervos sau plictisit scoti un supet su spui "pfffffffffffffffffff" si de acolo vine... sper ca te-am ajutatfundita?
Buna deci PFF inseamna:
-off (oftezi)
Si
-praf (...) eu o stiam pe aia cu off dar asta cu praf cred cai noua.
Ex: OFF mai sunt 2 zile si incepe anul scolar
Adica. cand te miri de ceva sau. ceva de genu : moamaa )
e ca si cum pufai .
sau te ingrijoreaza ceva :-s.
sper ca te.am ajutat!
Un cuvant care exprima dezacordul si/sau neplacerea.
Ex; Ioana:ce tare e perechea aia de pantofi
Maria:pff! Pantofii aia sunt naspa.http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pff
Pfff e acel sunet care oameni il scot cand nu le convine ceva sau sunt suparati. POate si resemnati... In fine cred ca intelegi u!
Ceva gen Off... dar spuss cu gura inchisa... si sa lasi aerul sa iasa printre buze. se aude Pfff nu Offf
Mai pe scurt. un suspin
In vocabularul socializarii virtuale,"pfff" este un oftat care il exprima cineva in mod virtual. Sper ca te-am lamurit
Domane cu prafu vostru! Copi infimi care joaca numa metin si ia de acolo tot felul de tampeni cum este si asta pff = praf Pentru numele lui Dumnezeu sunteti chiar obsedati de acel joc PROST ( e chiar un joc PROST realizat ) incat orice este in " lumea reala " voi il traduceti din metin? Mai bine taceti!
Este o abreviere substantivala din perspective vederii abstracte a grupului olfactiv de cuvinte ce deseamna o mireasma placuta: "Pute foarte fain"