De principiu nu conteaza liceul. Totusi eu as fi urmat un liceu ori sectie de biologie, te ajuta mai mult la facultate. Succes!
Profilul bio-chimie cred ca ar fi ajutator. Pentru a deveni medic veterinar trebuie sa mergi la facultatea de medicina, iar acolo iti trebuie biologie si chimie, deci profilul bio-chimie ar fi cel mai potrivit.
Trebuie sa urmezi un liceu care sa aiba un profil gen "chimie-biologie" deoarece o sa te ajute mult la facultate
Dar facultatea e obligatorie, Medicina Veterinara
Pai poti merge la orice liceu, ideal ar fi sa mergi la profilul Stinte ale naturii.Acolo studiezi materii de care vei avea nevoie in facultate: biologie, chimie, fizica.
Orice liceu
daca la medicina veterina se da admitere trebuie sa faci liceul la un profil cu Chimie - Biologie
tu poti face ce profil vrei tu si apoi sa dai adminitere sau sa intri cu media din liceu dar acolo sigur trebuie sa stii chimie si biol
Nu conteaza ce liceu urmezi, dupa terminarea liceului iti alegi facultatea de medicina veterinara.
Eu sunt la stinte ale naturii, am 2 de chimie, 3 de fizica si 2 de bio.Sunt pe a noua dar consider ca pentru profilul acesta sunt putine orele de chimie si de bio, dar mate si romia am 5 ore pe saptamana, ar fit rebuit s a fie invers eu de aceea am ales profilul, nu stiu poate se schimba din a zecea.Liceul nu valoreaza prea mult, succes in continuare
070Alexa întreabă:
Andrei2343434343434343 întreabă:
Maria_2308 întreabă: