@ Bogande; ce rau esti! ).
@ elasexygagica; fata draga, tu cred`ca ai probleme mari cu cap`shoru` tau ala mic!
Eu zic sa te faci ce`ti doresti tu! Avocata sau Juralista e cel mai bine! Si, sunt cam multi banisori! Avocatii castiga 44-50 de mil. pe luna! Sau chiar mai mult!
:*
Nu poate sa-ti recomande cineva o meserie, pentru ca lui poate ii place ceva, tie altceva.
DE EXEMPLU: eu sunt pasionat de muzica, imi place sa compun/cant melodii...tu probabil esti pasionat/a de desen sau altceva. Logic ca daca eu iti recomand sa te faci Dj sau producator de muzica nu o sa-ti placa ideea pentru ca tu visezi la ceva legat de desen si nu de muzica.
Intelegi ce vreau sa zic?
Tu singur/a trebuie sa-ti alegi meseria si trebuie sa tii cont cel mai mult de ceea ce iti place tie sa faci. Succes
Noi nu iti putem recomanda nicio meserie...Nu te lua dupa copii de 10-15 ani de pe TPU, si in plus nici nu ai sp cam ce stii tu sa faci, sau ce ti-ar placea.Noi nu putem alege pentru tine.Tu iti alegi meseria, pentru ca daca nu faci ceea ce iti place sau vrei tu o sa iti para rau. DAca iti spunem noi sau parintii tai ce meserie sa faci, o sa iti para rau ca nu ai ales tu...
Multumesc)...chiar e o trebuie buna asta)
Depinde daca titi sa iti pui vita in pericol sai daca iti plac meseriile plictisitoare
anonim_4396 întreabă:
raph2010 întreabă: