| toaderantonela a întrebat:

Ce meserie imi recomandati pentru viitorbig grin

13 răspunsuri:
| bogdantare a răspuns:

Vanzatoare la magazin!

| Bloody7777 a răspuns:

Avocat zic eu... parerea mea pls fundita :X

| Adrick a răspuns:

Depinde.daca esti fata ar fi bine jurnalistawinking
daca baiat un avocat.sau biznesmanwinking

| GAV a răspuns:

Depinde daca titi sa iti pui vita in pericol sai daca iti plac meseriile plictisitoare

| lakrymotsa a răspuns:

Noi nu iti putem recomanda nicio meserie...Nu te lua dupa copii de 10-15 ani de pe TPU, si in plus nici nu ai sp cam ce stii tu sa faci, sau ce ti-ar placea.Noi nu putem alege pentru tine.Tu iti alegi meseria, pentru ca daca nu faci ceea ce iti place sau vrei tu o sa iti para rau. DAca iti spunem noi sau parintii tai ce meserie sa faci, o sa iti para rau ca nu ai ales tu...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În domeniul IT!
Pa, pa.

| AtomiX a răspuns:

Nu poate sa-ti recomande cineva o meserie, pentru ca lui poate ii place ceva, tie altceva.

DE EXEMPLU: eu sunt pasionat de muzica, imi place sa compun/cant melodii...tu probabil esti pasionat/a de desen sau altceva. Logic ca daca eu iti recomand sa te faci Dj sau producator de muzica nu o sa-ti placa ideea pentru ca tu visezi la ceva legat de desen si nu de muzica. big grin

Intelegi ce vreau sa zic?

Tu singur/a trebuie sa-ti alegi meseria si trebuie sa tii cont cel mai mult de ceea ce iti place tie sa faci. Succeswinking

| elasexygagica a răspuns:

Dansatoare de striptease love struck

| TheBestLife a răspuns:

Ce vrei tu! Ce iti place cel mai mult sa faci?

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

@ Bogande; ce rau esti! laughing).
@ elasexygagica; fata draga, tu cred`ca ai probleme mari cu cap`shoru` tau ala mic!

Eu zic sa te faci ce`ti doresti tu! Avocata sau Juralista e cel mai bine! Si, sunt cam multi banisori! Avocatii castiga 44-50 de mil. pe luna! Sau chiar mai mult!

:*

| kissftw a răspuns:

Musafir big grin

| Brazuca a răspuns:

Fotbalista rolling on the floor

| toaderantonela explică (pentru Brazuca):

Multumesclaughing)...chiar e o trebuie buna astalaughing)

Întrebări similare