| Λndrei a întrebat:

Ce parere aveti despre arhitectura? Este greu? Poti sa-ti faci o careiera frumoasa si bineinteles banoasa din asta? As vrea parerile celor care sunt in acest domeniu dar si celor care sunt inca in studii, bineinteles ar mai fi intrebarea ce probe au fost la intrarea in facultate si ce dificultate a fost, a fost nevoie de pregatiri inainte?

Răspuns Câştigător
| zdrangoi a răspuns:

Este o meserie frumoasa si daca esti bun poate fi si foarte banoasa.
trebuie insa sa ai talent la desen,sa ai simt artistic, sa vezi in spatiu, sa ai idei si nu in ultimul rand sa stii si ceva matematica, mai ales geometrie.
trebuie sa te pregatesti bine la desen tehnic care este proba de admitere.
asa ca pune-te pe treaba si bafta!

13 răspunsuri:
| alecssandra a răspuns:

Eu is la liceul de arta dar sunt la plastica in clasa a 12-a. Colegii mei de la arhitectura nu stiu cum sa de mute la plastica fiindca e foarte greu. Ceilalti din urma care au ajuns la facultate au ajuns greu si DOAR cu meditatii facute in alt oras care au si costat destul.E f solicitant. Daca n-ai,, pile,, si bani nu ai sanse...Ce putin, asa e la mine in liceu.Bafta in tot ce faci.

| aolicaaaaa a răspuns (pentru alecssandra):

Alecssandra, in ce liceu esti...adica de unde? ca ma speriilaughing

| Λndrei explică (pentru alecssandra):

Multumesc la fel! Eu sunt la mate-info...dar matematica e "sfanta" in profilul meu.

| Λndrei explică (pentru zdrangoi):

Deci cu matematica pot sa spun ca e "no stress", dar desenul tehnic.hmm,trebuie' sa ma apuc. Oare de pe clasa a 11-a mai am sanse sa prind ceva pana la admitere?

| zdrangoi a răspuns (pentru Λndrei):

Nu obtii nimic fara munca, ma refer la pregatirea pentru admitere si apoi in meserie.
intr-adevar, trebuie sa faci meditatii cu cineva de specialitate, mai ales la desen.
nu te descuraja!

Ca sa nu-ti mai zic ce satisfactie vei avea cand vei vedea o constructie casa,vila, hotel, etc.
care stii ca e gandita si proiectata de tine.

| stejara2 a răspuns (pentru Λndrei):

Este o facultate care iti va solicita din plin simtul artistic, si sa stii ca vei face mult desen tehnic, si asta in mod serios, e una din cele mai grele facultati, dar cine are rabdare si talent si rezista o va duce foarte bine, am un nepot care deja e masterand

| Λndrei explică (pentru zdrangoi):

Sunt sigur de acest lucru!

| Λndrei explică:

Ar mai fi o nedumerire, care ar fi viitorul arhitectilor in Romania?

De construit se va construi tot timpul.
asa ca vor trebui arhitecti si ingineri constructori.
piata inca nu a ajuns la saturatie si criza nu va fi vesnica.
asa ca din punctul asta de vedere nu-ti face griji.

| stejara2 a răspuns (pentru Λndrei):

In Romania nu prea ai avea un viitor stralucit, sa fii pe linia de plutire da, gandeste-te ca sunt destui care au terminat aceasta facultate si inca nu au gasit post, in alte tari poate poate ai sanse, dar cum si ele sunt afectate de criza iti va trebui talent si noroc cu carul, ceea ce-ti doresc din toata inima!@

| Λndrei explică (pentru stejara2):

Multumesc! Iti doresc acelasi lucru!

| alecssandra a răspuns (pentru aolicaaaaa):

Bacau