| KeshaTikTok a întrebat:

Ce parere aveti despre Selena Gomez, si despre Miley Cyrus, care e mai frumoasa, si care canta mai frumos?
Si nu va certati, ca aia mai nu stiu cum, si aia-la-l-ta, alt cumva. Doar raspundeti-mi plizzzzz!

Răspuns Câştigător
| CatJ a răspuns:

Selena

43 răspunsuri:
| Krosa a răspuns:

Selena gomez

| annaangel17 a răspuns:

Miley Cyrus...Este si frumoasa, canta si mai frumos decat Selena(chiar daca selena publica mai multe melodii)...Numai ca este pacat de Miley deoarece fumeaza.

| RainOfColors a răspuns:

Nici una big grin

| SweetSecrets a răspuns:

Selena e mai frumoasa decat Miley,si mie imi plac mai mult cantecele eibatting eyelashes.E adevarat ca toate fetele se uitatau la Hannah Montana cand erau mici,insa acum serialul mi se pare cam uratel si Miley parca prea se prostesteahee hee, iar in ultima vreme vrea sa para matura si serioasa, renuntand de tot la Hannah.Mie mi se pare mai simpatica Selenakiss! Funda daca ai aceeasi parerelove struck

| KeshaTikTok explică:

Multumesc ca mi-ati rasp. Acum nu stiu de ce, sunt in culmea fericirii. Dar despre Demi Lovato, ce credeti? Cu cat e mai frumoasa decat celelalte doua, Miley si Selena?

| annaangel17 a răspuns:

Theodora, Demi Lovato imi place cel mai mult dintre cele 3 deoarece este si frumoasa, canta frumos si e cuminte big grinJoaca si in multe filme, chiar daca sunt cam prostesti cateodata, asta e meseria ei. Funda?big grin

| ellyd a răspuns:

Eu cred ca selena e mai frumoasa, iar miley canta mai bine

| anss23 a răspuns:

Selena e mai frumoasa si la voce, nu prea stiu pentru ca amandoua folosesc autotune si nu stim cum canta in realitate.

| Alinaame a răspuns:

Imi place mai mult de Miley :d

| Holocaust a răspuns:

Nu-mi pasă de ele.Sunt doar 2 marionete, care "ar trebui" să servească drept modele pentru puştoaice până în 12 ani.Pun pariu că dacă încep să zic ceva de Angus Young, vă holbaţi ca "viţelul la poarta nouă".

| KeshaTikTok explică (pentru Holocaust):

Draga, eu am cerut o parere de cum vi se pare, care e mai frumoasa si care canta mai frumos. Nu v-am intrebat daca va pasa sau nu. Daca nu iti pasa, mai bine nu scrii. Si macar alea doua canta, nu se prefac, ca oricare.

| Holocaust a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Ba crede-mă că există voci mult mai bune.
De curiozitate, câţi ani ai?

| GusWaters a răspuns:

Bă,Selena are fata de copila de 14 ani,si Miley e si cam coarda fata,deci, clar, merge de-o tura.Ca,desi are voce terci, nu se poate nega ca arata bine.

Niciuna nu are voce.Sunt praf amandoua,mai ales Miley Cyrus, care a distrus odata o melodie de la Nirvana, cu vocea ei de mata spanzurata.

Stiu ca sunt voci mai bune, ca ale lui Celine Dion, Beyonce... Si am 18. Tu?

| KeshaTikTok explică (pentru GusWaters):

Da ma, bine, cum zici tu. Macar alea canta. Si Selena, la fel si Miley, le-au reusit in viata, nu scriu pe site-uri insulte.

| GusWaters a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Neh,nu canta,nu au voci niciuna,mai ales Miley, care mai e si o panarama mititica pe langa.Dar jucand in seriale Disney Channel(care e blasfemie la adresa lui Walt Disney), normal ca au reusit ca se uita toata pustimea inapta la acele seriale.Au mai dat putin si din gura, si gata, au iesit vedete.Scriu pe site insulte, pentru ca asta se cuvine cand vorbim de non-talentele alea doua.

| KeshaTikTok explică (pentru GusWaters):

Da ma bine " NON-TALENT" ce esti. Ca mai talentata esti tu decat ele, nu? Selena si Miley, canta, nu mai bine ca Beyonce si Celine Dion, dar canta frumos, mai frumos canta Miley, Selena cand canta live se cam chinuie, dar amndoua canta frumos, si ambele sunt frumoase. Tu nu o vezi pe Selena cat de frumoasa e? E superba! Si, aaa da, Non-Talent Prostuta, dupa cum ar trebui sa ti se zica, ele au un "+" in tot ce priveste cariera, muzica, si Selena are un minunat talent in tot ce priveste viata, iubirea, frumusetea, carisma, caracteristica, moda... Si prin "NON-TALENTELE ALEA DOUA" probabil te refereai la tine, pentru ca tu esti un Non-Talent, si ai zis "DOUA", pentru ca tu faci cat doua. Asta-i adevaru'!

| Holocaust a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Da,sunt voci bune.Beyonce,părerea mea, s-a prostit mult de tot.Mai nou, am auzit de Adele.Aia da voce bună.Nu am văzut în vreo melodie de-a ei, să sară una în faţa camerei de filmat şi să dea din fund, dacă mă înţelegi.Plus că,e muzică adevărată.Nu mai face calculatorul legea, ca la majoritatea "fufelor" ce dau din gură în ziua de azi.
Eu am sub 18, peste 15. (vârsta), deci da, sunt mai mică decât tine.

Da o stiu pe Adele, imi place Rolling in the deep si Someone like you. Da stiu, Selena si Miley nu-s ca ele, live, Selena nu canta prea frumos, nici Miley nu canta asa stralucit, mie imi plac melodiile lui Selena, si unele ale lui Miley, Miley nu e foarte frumoasa, Selena mie mi se pare ca e frumoasa, dar nici una nu se comapara cu Adele, Beyonce, Celine Dion, rara nu intalnesti fufe, care canta pentru imagine, ca Sanziana Buruiana si ca Tonciu, Sensual, si asa mai departe, cu botox si funfu'-n-ainte.

| GusWaters a răspuns (pentru KeshaTikTok):

1.Sunt baiat.
2.Ele au avut sansa de a se naste in Usa, unde 1 unul din 3 americani apare la TV, si orice nimeni ajunge peste noapte vedeta, ca Snooki din Jersey Shore.
3.Beyonce nu canta frumos.Cel putin nu se incadreaza in standardele mele de cantareata buna. Celine Dion e o cantareata exceptionala, trebuie sa recunosc, dar nu e pe gusturile mele.Incearca Sarah Brightman sau Sharon den Adel, acolo voci dementiale.winking
4.Miley mi se pare frumoasa, dar eu zic ca n-are voce.Selena are fata de pisica,no offense,e insuportabila fata asta,si dpdv fizic,si dpdv muzical. Taylor Momsen e de aceeasi varsta cu ele, dar e mai frumoasa decat amandoua, si canta si bine.
5. Poate or avea talent, in opinia generala, dar nu pentru mine.
6.Cant la chitara foarte bine, si vocea mea e ceva intre Eric Clapton si James Hetfield.Cre' ca nu stii de niciunul,dar iti zic eu,chiar daca nu te-o pasiona Hetfield daca l-ai asculta, Eric Clapton are o voce magnifica.

Asta-i adevaru' ce il expun eu, si difera de al tau! No offense.

| KeshaTikTok explică (pentru Alinaame):

Mie de Selena.

| alexandra2859 a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Chiar asa ai 18? si cum explici ca intr-o intrebare de a ta scrii ca ai 11? te rog raspunde-mi.

| KeshaTikTok explică (pentru alexandra2859):

Ok iti raspund, nu am nici 11, nici 18, am 19. multumita? si daca si tu crezi ca mint, foarte bine, crezi ce vrei. dar nu mint.

Nu minti si cum odata scrii ca ai 18 si odata 11? nu ie nimic rau sa fi mai michappy

Da stiu ca nu e rau, n-am spus ca e rau. dar am scris ca am 11, ca sa aflu raspunsuri de la unele mai mari, care ii raspund alteia mai mici, sa vad daca isi bate joc de ea.

Cum spui tu, felicitari sti sa mintiapplause

Stiu sa mint, dar acum nu mint.

Bine bine

Crezi ce vrei. Si daca mai ai o nedumerire, in legatura cu intrebarile copilaresti pe care eu le-am pus, uite raspunsul: le-am pus pentru ca am o verisoara mai mica, careia ii plac desenele animate, precum Magicienii din Waverly Place si Hannah Montana, si ii place de Selena Gomez, Miley Cyrus, Lucy Hale..., si nu stie sa foloseasca calculatorul, asa ca m-a rugat pe mine sa ii spun, eu nu am stiut, asa ca am pus intrebari aici. Ma crezi, nu ma crezi, faci ce vrei!

Am spus eu ca nu te cred? nu, te cred.eu de exemplu am 11 si nu am de ce sa nu recunosc asa ca nici tu nu ai de ce sa nu recunostihappy