| KeshaTikTok a întrebat:

Ce parere aveti despre Selena Gomez, si despre Miley Cyrus, care e mai frumoasa, si care canta mai frumos?
Si nu va certati, ca aia mai nu stiu cum, si aia-la-l-ta, alt cumva. Doar raspundeti-mi plizzzzz!

Răspuns Câştigător
| CatJ a răspuns:

Selena

43 răspunsuri:
| KeshaTikTok explică (pentru alexandra2859):

Ok. Eu am 19, si nu-mi e rusine sa vorbesc cu tine pentru ca ai 11. Dar ce parere ai despre Adele si Celine Dion? Eu cred ca au o voce superba.

| alexandra2859 a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Da mi se par ok.

| elleme a răspuns:

Tu sti macar ce inseamna "plizzzzz" -ul ala? Cu siguranta ca nu, nici macar nu l-ai scris corect! De intrebare ce sa mai zic. Nu credeam ca pe site-ul asta sunt doar bebelusi care pun tot felul de prostii despre Hanna lor laughing

| KeshaTikTok explică (pentru elleme):

1. Stiu ca nu l-am scris corect, si stiu ce inseamna. 2. Majoritatea intrebarilor le-am pus din cauza verisoarei mele, nu stau sa iti explic, am explicat asta... 3. Se scrie " please ". 4. You suck my dick!

| elleme a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Ce bine iti merge Google Translate laughing. Da sigur verisoara ta. laughing Ce sa zic, ti-e rusine si acum nu sti pe cine sa mai dai vina, hai arunc-o pe verisoara ta ca sigur ea are mai mult creier decat tine. laughing Hai sti ceva mai lasa-ma in pace copil tampit de 3 ani laughing. Poate ai tu 10-12 ani cati ai dar creierul tau nu gandeste, el gandeste ca la 3 ani, stii cand nici nu sti ce inseamna cuvintele dar totusi le folosesti. Hai lasa-ma ca nu am chef de vorbit cu toate proastele din lume.

| elleme a răspuns:

"aia-la-l-ta" doamne ce tarani rolling on the floor.

Inseamna ca nu ai chef sa vorbesti nici cu mata, handicapat prost. Ca imi dau si eu seama ce bine te-a educat.rolling on the floor PLEASE inseamna TE ROG, daca nu stiai laughing) si poate ca tie nu iti merge creierul, mie imi merge foarte bine Google Translate. Esti un taran de mai mare rusinea, si cand nu ai cu cine sa vorbesti, vorbeste cu peretii, ca eu nu-ti mai raspund.

Taranco, proasta si handicapata e mata care te-a facut pe centura. Copil facut pentru alocatie! Si nu te-a pus nimeni sa raspunzi la intrebarea mea, handicapato, tu te-ai bagat ca 'musca-n lapte'. Ce s-au plictisit prietenii tai imaginari si nu aveai cu cine sa vorbesti? Auzi du-te da te cu capul de 10 ori de perete si dupa incepe sa scrii aici, ca sti dupa iar incepi sa delirezi aici si sa faci ca toate animalele. Si du-te la mata si roag-o sa te mai educe putin, stii daca nu are treba cu vre'unu pe centura. Eu te las si nu vreau sa mai aud niciodata de copilu asta mic care vine cu ochii rosii de la tv si dupa nu are cu cine sa vorbeasca, se baga si ea in seama pe aici, dupa se da in spectacol, ca doar na are si ea 3 anisori. Pa si sa ai grija de ultimul neuron care ti-a mai ramas, daca mai exista si ala pe acolo! ***

| KeshaTikTok explică:

Aaaaaaaaa.nu tie am vrut sa iti dau mersi ala :d. Era unu Just... nu stiu cum. poti sa te uiti.m-am certat cu el. Chiar nu...am vazut ca ti-am rasp tie, si nu stiam de unde.ma injurai asa in continu. :d :d :d :d n-am vrut sa iti dau mesaj tie!

| KeshaTikTok explică:

Si daca vrei sa stii... poate ca tu esti facuta pe centura, cu siguranta eu nu. Si in loc sa ma injuri, du-te si plimba-te. BITCH!

Daa te iert oh go on. Dar acum sincer, schimba-ti si tu limbajul ala, chiar nu-i pentru tine. straight face

Da stiu...sunt cea mai nebuna din clasa. am niste poze pe face-b :d!

| Juravlea_Doru_1979 a răspuns:

Miley cyrus are o voce superba dar selena s-a facut mai frumoasa decat miley dar n-are vocea atat de faine deci votez miley