Oricum ar fi, eu as merge la facultate. Ca esti in Brasov sau in Bucuresti, e acelasi lucru.
Dragostea tine 3 ani maxim. Inteleg ca unul a trecut deja... pe de alta parte facultatea iti va da sansa sa fii mai bine platita, ceea ce inseamna ca o sa iasa mai bine si cand ii hranesti pe viitorii copii.
Eu as alege facultatea. Daca este sa intrii la Brasov, du-te. Daca nu, incearca ase-ul sau orice. Doar mergi la facultate.
Mai importantă este cariera și facultatea la care vrei să mergi chiar dacă aceasta este departe.
Ceea ce spune prietenul tău nu o spune într-un mod calculat pare mai degrabă o dorință a dragostei care oricând se poate consuma.
Alege facultatea cea mai bună dacă poți păstra legătura cu el bine dacă nu să te aștepte până ce o termini dacă ține la tine apoi vă puteți căsători, dacă aveți în cap.
Nu are nimic de a face distanța facultații cu dragostea voastră dacă este puternică puteți vb la telefon or te poate vizita.
Vor trece repede anii de facultate dar, dacă este ceva puternic, nu și dragostea.
Eu unul așa aș proceda
Singurul raspuns este in inima ta! Cauta-l si-l vei gasi! Ceea ce te face si te va face fericita in continuare este cel mai corect raspuns, cat despre iubitul tau. daca te iubeste te incurajeaza sa faci ceva cu viata ta care te va ridica pe viitor si va incerca totusi sa pastreze legatura cu tine, dar poate fi si varianta ca ii este foarte frica sa nu te piarda, tu il cunosti! Dar totusi...fa ceea ce simti si stii ca trebuie sa faci
MMMMM125 întreabă: