| Toni1p000 a întrebat:

Ce studii trebuie sa am sa pot ajunge șef de secție la locul de munca?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Superioare.

| Cinic a răspuns:

Daca ai un job ca al meu, poti sa ajungi ce vrei tu! Daca esti varu' lu patronu, amanta directorului, fratele inginerului. Poti sa fii analfabet, nu-i problema.

| Koba12345 a răspuns:

De obicei n-ai nevoie de studii superioare pentru asa ceva, sef de sectie neceista spirit de echipa si de conducere
De studii superioare ai nevoie la birouri

| StoicAnalysis a răspuns:

Sef de sectie la ce? In ce domeniu?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De regula trebuie sa ai studii in domeniul in care lucrezi, cel putin de maistru sau poate chiar inginer.

| KovacsB a răspuns:

Trebuie doar experienta in domeniu si sa stii sa vorbesti cu oamenii din subordine. Teoretic trebuie sa fii mai bun decat orice subaltern.

| KovacsB a răspuns (pentru Cinic):

Se aplica doar la intreprinderi de stat.De stat degeaba adica.
La privat nu merge, frate frate branza este pe bani.
Trebuie sa produca, cumva trebuie profit.

| Cinic a răspuns (pentru KovacsB):

Gresit, gresit, gresit! Crede-ma ca eu lucrez la privat. Pe patron il intereseaza cifrele. Il doare la banana cum se obtin atata timp cat face profit. Nu l-am vazut pe patron niciodata. Si acolo te ard tot romanii. Vorbesc din ce traiesc si ce vad, nu am nici un motiv sa mint. Poate la inteprinderi mici, cu patronat implicat total, da. Dar la giga corporatii, nu.

| KovacsB a răspuns (pentru Cinic):

Asta este, exista si patroni prosti.

| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa ai pile. Nu conteaza ca esti mai prost ca subordonatii.

| Mindfulness a răspuns:

In fabrica 10-12 clase, in alte parte studii superioare. La Valeo te punea șef de echipă cu liceul parca!

| Violleta2022 a răspuns:

Sa fii terminat o facultate in domeniul respectiv si ani buni de experinta tot in acel domeniu.

Întrebări similare