Poi termini generala, te duci la un liceu normal sau dinu lipati (liceu de actorie), dupa care faci facultatea tfa (teatru, arta si film)
Nu ţi se pare că eşti cam obraznică? Poate că te-ai descris pe tine în comentariu!
Dar cine a zis că voi ajunge atât de celebră?! Sunt interesată pentru că îmi place şi dacă ai un vis, trebuie să ţi-l urmezi! Nicio problemă că şi aşa voi face şi altceva pentru a-mi câştiga pâinea!
Nu mă cunoşti! Şi eu am 10 pe linie. Sunt în clasa a VIII-a şi este foarte greu, dar totuşi am 10 la toate materiile! Felicitări şi ţie! Dar pentru a răzbi în viaţă trebuie să fim conştiente că avem nevoie de mai mult decât 10 pe linie.
Oricum, până la urmă ce legătură are întrebarea mea, una normală după părerea mea, cu câştigarea pâinii!
Unii se simt atacati si asa ca se apara, fiiecare isi doreste as fie un star sunt sigura. Numai cei mai talentati pot ajunge acolo! Si eu vreau sa incerc! :d .
Imi apare la notificari si ma derajeaza ca ai clanta cam mare. Fata a pus o intrebare normala ca urmare asteapta un raspuns nu sa fie criticata! Asa ca gura!
Ohhh, mai taci! Nu vezi că enervezi pe toată lumea? Care e treaba ta la ce scoala sunt eu? Ce, îţi e frică că ai concurenţă? Stai liniştită că postul tău de ţărancă la coada vacii nu ţi-l ia nimeni! Apropo, cu 10 pe linie ai cam multe greseli!
RaduAlexandru2005 întreabă: