| DarkGirl a întrebat:

Cine cunoaste cat de seriosi sunt cei de la city protect in privinta angajarii? am auzit ca nu plateste la timp, va rog cine stie sau cine a lucrat sa imi zica la sigur care este treaba cu ei? mersi, ca vreau sa ma angaJez la ei dar toata lumea zice sa nu...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ordinari si rai platitori adica munca degeaba un recent fost angajat pe innterventie trebuie sa fii curva si sa-l speli pe nache pe picioare sa iti dea nimic

| adycta a răspuns:

Daca vreti sa luati o firma de paza sa nu apelati niciodata la firma fantoma " City Protect" Va spun asta din experientza! De angajare nici sa nu va ganditi ...Mai bine stati acasa decat la nenorociti aia, Mai tarziu o sa va para rau!

| adycta a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa Este Are Dreptate, Si nu sunt singurul care zicea asta, sunt sute de oameni care au luat teapa. Daca vreti sa luati o firma de paza sa nu apelati niciodata la firma fantoma " City Protect" Va spun asta din experientza! Mai tarziu o sa va para rau

| reclamantul a răspuns:

Http://city-protect.trei.ro/ Aici aveti link de recomandare!

| reclamantul a răspuns (pentru adycta):

Http://city-protect.trei.ro/. Aceasta persoana cred ca are mare dreptate.

| romicalya a răspuns (pentru anonim_4396):

Într-adevăr. Patronul Nache George suferă cumplit de sindromul vătafului pe moșie. Mai mult decât atât, relațiile de muncă din această firmă sunt asemănătoare celor din evul mediu. Acesta are nevoie de sclavi și nu de angajați.