| lolgirl a întrebat:

Cine poate sa ma ajute cu un sfat va ro gfrumos imi ziceti si mie unde sau cine imi poate oferi sansa de a deveni vedeta sau macar la nivel mic pentru ca am o voce extrem de dulce si deloc exploatata si nu am luat nici o ora de canto pana acum va rog un sfat cine ma poate ajuta?

Răspuns Câştigător
| Vichtory a răspuns:

Pai du-te si fa niste cursuri de vocal, apoi cind vei merge la diverse concerte, concursuri, unii impresari vor observa cit de frumos cinti si te vor lua pe o treapta mai sus. Bafta. Fundita?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlexCrb a răspuns:

In RO n-ai sanse. Exista o gramada de artisti buni de care nu a auzit nimeni. Eu zic sa te indrepti spre alta cariera.

| stefan21buc a răspuns:

Cunosc eu cateva vedete si niste impresari care ar putea sa te ajute!
daca intr-adevar chiar ai o voce frumoasa, eu te invit intr-un studio sa vedem ce poti? ai luat lectii de canto? de cat timp ti-ai descorit pasiunea pentru muzica?

| lolgirl explică (pentru stefan21buc):

Pasiunea pentru muzica mi-am descoperito de cand eram foarte mica cam pe la 4-5 ani si de atunci nu mai trece o zi fara sa ascult o melodie si sa o si cant odata cu artisti dar la calculator sau televizorsadbig grinbig grinsad si nu am luat pana acum lecti de canto dar mama ar vrea sa ma dee la palatul copiilor dupa ce incepe al2-lea semestru dar tu cum mai putea ajuta cu ce?

| stefan21buc a răspuns (pentru lolgirl):

Eu as putea sa te pun direct in legatura cu persoane care se ocupa cu recrutatul de talente! adica daca ai o voce frumoasa si ai putina ureche muzicala, semnezi un contract cu ei si ei te trimit la cei mai buni profi de canto, investesc in tine, in imaginea ta cu haine de vedeta, make up artist personal, stilist, cursuri pentru dictie etc iar dupa ce arati si canti ca o vedeta iti fac melodii si videoclipuri iti lanseaza albumul. Bun! banii de pe album si concerte se impart 50-50% pentru 5 ani apoi iti raman tie toti dar atunci o sa iti platesti singura echipa din spatele tau: make-up artistu, stilistu, dansatoarele etc stii tu si cam tot aia ar veni deci e super ok!
cati ani ai si de unde esti? un id de mess se poate ca sa vorbim mai repede?

| lolgirl explică (pentru stefan21buc):

Sunt din simeria-deva iar id-ul meu este ronnie_blax11@yahoo.com