Ma ce satisfactie ai cind spargi un cont...ce faci cu el? ca nici la c*ur nu te poti sterge cu el (scuza-mi limbajul) mai ales ca numa un retadat si-ar pune datele personale reale? ce fel de persoana ar avea incredere in mizeriile astea?
Nu exista asa ceva pe la toti
numai niste hakeri ca Anonymous pot face asta doar un om dintr-un milion poate face, dar daca te crezi mare haker sparge contul meu de Facebook
link-ul de accesare este www.facebook.com/alex.vieru.3367
ca sa vad ca le-ai spart modifica poza de profil sau fa ceva sa iasa in evidenta si sa nu mai pot eu intra, iar daca le-ai spart te astept tot aici sa imi spui si mie, a si era sa uit poate iti cumpar programul daca merge platesc cat veri dar mai intai devedeste-mi.
Daca ceva Anonymus nu-i un haker Anonimus e o grupa de hakeri sub numele ista
Disteptule
Eu nu am spus la singular haker "Anonymous";
am spus niste hakeri (la plural) ca "Anonyomous" (la singular pentru ca sunt un grup de hakeri si am facut acordul daca stii Limba Romana) adica m-am referit la toata organizatia prin urmare nu cred ca am gresit cu nimic, sau mi se pare ca tu ai scris mai sus "Anonimous e o grupa de hakeri" pe cand corect este "un grup de hackeri"? si exprimara ta :"Daca ceva Anonymous nu-i haker..."
se scrie "desteptule "si nu "disteptule".
Inainte de a mai corecta pe cineva te sfatuiesc sa mai treci pe la scoala si sa nu te mai dai asa hacker ca "nu toate mustele fac miere".