| XxAlexandruxX a întrebat:

Crezi ca vei ajunge o persoana importanta?

16 răspunsuri:
| wPapy a răspuns:

Poate

| roxycool a răspuns:

Nu stiu

| FetitzaDulce a răspuns:

Logik; p

| Panteraa a răspuns:

Nimeni nu stie. Poti doar sa presupui.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Asta depinde doar de mine şi de cât de mult îmi doresc acel lucru

| Sp3edy a răspuns:

Dar tu crezi ca vei ajunge o persoana importanta? cel ma important e sa ajungi o persoana importanta pentru cineva si sa ai o persoana importanta atat timp cat iubesti si esti iubit mie nu-mi trebuie faima sau altceva happy

| Stelistul a răspuns:

Orice persoana este importanta,sau cum te-ai exprimat tu,va ajunge o persoana importanta, deoarece toti avem calitati "ascunse" care pot fi exploatate pentru a obtine ceva frumos!

O zi cu zambet sa ai, de la Stelistul!

| Sἶrenἶa a răspuns:

N-am nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Daca te stradui sa ajungi o persoana importanta reusesti mai repede decat daca lasi sa se intample si da, fiindca imi doresc.

Pa, pa!

| Andrutzikka a răspuns:

Ramane de vazut.Eu imi doresc inca de la 3 ani sa devin cantareata.Dar, nimeni nu stie ce`mi rezerva viata.Eu sper sa devin cineva in viata asta, sa nu depind de nimeni si sa am o lume numai a mea.

| CocoMexii a răspuns:

Mda... dar pentru asta trebuie sa depui si tu mult eforthappy de ex eu vreau sa devin cantareata si merg la cursuri de canto pentru a-mi implinii visul love struck... niciodata nu se stie sigur doar presupui si visezi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi strict la ierarhie sociala, iti spun ca nu stiu. Dar afectiv cred ca sunt o persoana importanta pentru cei apropiati mie, bineinteles. (Banuiesc ca intrebarea ta se referea doar la scara sociala, altfel nu ai fi pus-o la categoria Cariera. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau pentru adaugarea laturii afective.winking

| Ecea a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu fizicul tau este foarte usor sa ajungi o persoana importanta si nu este foarte greu.
Poti merge intr-o sambata in bamboo si iti gasesti un prost cu bani.

| ANGEL7DEVIL a răspuns:

Normal ca da pentru.ca imi doresc si fac ceva in privinta asta de ex:fotomodel sunt in devenire am deja contract cu o casa de moda sau design.vestimentar se face la mine in scoala iar din a9-a merg la sctia aia deocamdata sunt la desen,pictura, sculptura dar am sa merg si la arte plastice(textile sau pictura)sunt multe secti, categori la noi in scoala nici acum nu stiu unde o sa merg dar imi place cum am zis mai sus design.vest.e complicat ce fac eu dar atat vreme cat eu inteleg ce fac si fac tot mai multe imi doresc pe zi ce trece mai mult sa devin ceea ce studiez acum si muncesc/invat ce-mi place si mult desigur da o sa ajung o pers.imp.:**:*:*:**

| anonima20 a răspuns (pentru ANGEL7DEVIL):

Aici ai scris toate astea si cand e sa dai un raspuns la cineva parca ai fi in clasa 1laughing

| ingeras1995 a răspuns:

Sper din tot sufletul sa fie asa, si imi doresc acest lucru foarte mult, dar totul depinde de fiecare dintre noi.

Întrebări similare