De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Raspunsul e simplu:tatal ei a fost un mare cantaret de succes si ca orice vedeta si-a adus fica pe la televizor alaturi de el. Apoi, cand Miley avea 12 ani a mers sa dea auditie pentru. rolul lui Hannah Montaa dintr-un film de succes de la Disney si cei de la film au ramas surprinsi e talentele lui Miley, dar, au spus ca e prea mica asa ca Miley a revenit peste 2 ani si a luat rolul.Cam asta e povestea dar, eu spun ca a avut noroc ca are un tata cantaret si asa a reusit in cariera.Aaaa...si sa stiti ca numele ei real e Destiny Hope Cyrus, Miley vine de la SMILEY care in engleza inseamna ZAMBARET (asa cum era Miley mereu zambea) si asa parintii ei i-au dat porecla MILEY
Mesaj treimis de Marya(11 ani)
Eu cred ca a devenit hanah montana asa si-a dorit de mica sa fie canatreata si actrita a muncit foarte mult sa ajunga aici a fost la multe concursuri de mica cei de la acel film au vazut ca are talent si a bagat-o drept hannah montana '' fata cu doua fete'' o peruca haine noi si increderea in sine sa nu vorbesc de talent ma cheama deea si sunt cea si cea mai mare fana a ei!
AlanaGlowey întreabă:
Alexsb20 întreabă: