Fa`ti cont pe www.karaokeparty.ro si canta acolo daca reusesti sa faci peste 7000 de puncte la o melodie inseamna ca esti tare :D eu l`am folosit sa ma conving toti imi spun ca am voce.dar mi-am afcut cont si am reusit la unele melodii sa fac si 8000;)bafta
Pai du te maine fara s t vada ceilalti daca ti e rusine s o faci in vazul lor intr un loc frumos. ia ti si cea mai bine prietena si sigur iti vine si inspiratia de a compune muzica. Pt mai mult roaga ti prietena sa ti spuna sincer ce crede? cum a sunat?
Din moment ce te intreseaza acest subiect inseamna ca vrei as fi cantareata. Nu o sa ajungi cantareata daca tie rusina sa canti in fata cuiva...
Cand vrei sa canti si sunt mai multe persoane in jurul tau incearca sa iti imaginezi ca esti singura si sa nu iti pese nici o data de ce spun cei din jur, daca tie iti place cum canti asta conteaza cel mai mult.
Parerea mea este ca, oamenii care lupta pot pierde. Oamenii care nu lupta, au pierdut deja :* asa ca,,, lupta ca sa iti poti indeplini visul... si lasa la o parte emotiile sau rusinea... Iti doresc succes! :* :*