| curlyhair a întrebat:

Cum iti dai seama daca ai voce?[mentionez ca imi este rusine sa cant in fata cuiva]. FUNDAA!

10 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Fa`ti cont pe www.karaokeparty.ro si canta acolo daca reusesti sa faci peste 7000 de puncte la o melodie inseamna ca esti tare :D eu l`am folosit sa ma conving toti imi spun ca am voce.dar mi-am afcut cont si am reusit la unele melodii sa fac si 8000;)bafta

| PRoMeTHeUM a răspuns:

Pai du te maine fara s t vada ceilalti daca ti e rusine s o faci in vazul lor intr un loc frumos. ia ti si cea mai bine prietena si sigur iti vine si inspiratia de a compune muzica. Pt mai mult roaga ti prietena sa ti spuna sincer ce crede? cum a sunat?

| valiiistefania a răspuns:

Canta in fata oglinzii :d smug

| Barney a răspuns:

Din moment ce te intreseaza acest subiect inseamna ca vrei as fi cantareata. Nu o sa ajungi cantareata daca tie rusina sa canti in fata cuiva...

| MaTrIx8378 a răspuns:

Canta'mi mie. ceva frumoslove struck si te asigur ca ai voce

| Laly99 a răspuns:

Cand vrei sa canti si sunt mai multe persoane in jurul tau incearca sa iti imaginezi ca esti singura si sa nu iti pese nici o data de ce spun cei din jur, daca tie iti place cum canti asta conteaza cel mai mult.

| iulyluvy a răspuns (pentru mistikk):

Mssss si eu am exact aceiasi problema

| iulyluvy a răspuns (pentru Barney):

Ii e rusine ca se face de ras nu stie daca are voce

| iulyluvy a răspuns (pentru Barney):

Uite sfatul meu inregistreazate pe telefon si asculta daca crezi ca ai voce canta in fata cuiva sa vezi daca ai dreptate

| Padurariu_Lacra_1998 a răspuns:

Parerea mea este ca, oamenii care lupta pot pierde. Oamenii care nu lupta, au pierdut deja :* asa ca,,, lupta ca sa iti poti indeplini visul... si lasa la o parte emotiile sau rusinea... big grin Iti doresc succes! :* :*