Intri pe contul tau si acolo sus in dreapta, unde iti apare numele si daca apesi pe el sunt acolo : my channel(canalul meu), account(cont), favorites( preferate) si restul, si dai unde scrie cont sau account(cum ai tu: in romana sau in engleza.). O sa iti apara imaginea aia pe care o au toti si in stanga ei numele tau. Dai sub imagine modificati, dupa care dai modificati imaginea.
George1176 Ce nu este adevarat? Am vazut raspunsul tau, si ai zis corect, doar ca poate dianageo21 are contul in romana. Si i-am zis asa ca sa nu se incurce.
Deci ...in dreapta acolo unde iti apare sign out langa este numele tau de cont. Apesi pe el si apoi il apare 6 titluri sa sp.Si apoi dai la ultima de pe primul rand unde scrie account. Apoi il apare un loc ntr-un fel unde trebuia sa ai fotografia care vrei sa o pui.Asa:dedesupt scrie change, si dai acolo.deci ti-a aparut profilul tau.este acel patrat unde iti poti pune o fotografie si in dreapta lui scrie change picture, apesi acolo si de acum treaba este ca si rezolvata.Dai la Browse...si iti pui fotografia dorita.. Sper ca ai reusit. fundita?
Intri in Accound-->Overview-Jos sub poza grii scrie change---> si iti pui o poza frumoasa
Toni1p000 întreabă: