anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ajung vedeta

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Totul e sa ai reclama pozitiva sau negativa reclama sa fie.

55 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Depinde ce stii sa faci: sa canti (casa de discuri, concursuri gen megastar), sa fii frumoasa (modelling), sa joci teatru (ATF). Nimic din toate acestea- DDTV.

mlm
| mlm a răspuns:

Daca ai talent si exersezi poti ajunge departe daca nu, nu te chinui.

| kh1ss a răspuns:

Cu niste bani... mai multi tongue

| andreutz a răspuns:

Reteta succesului daca esti fata: te imbraci si tu cat mai sumar (de fapt, corect ar trebui sa zic "te dezbraci cat mai mult" ), si te duci intr-un club cu cat mai multe fite posibile... daca esti baiat, e mai complicat...nu iti ramane decat sa te urci pe un bloc si sa ameninti ca te arunci daca nu vine televiziunea...altfel nu ai nici o sansa big grin

assiris
| assiris a răspuns:

Depinde de ce vedeta anume vrei sa ajungi. Sunt pline televiziunile QTV-iste (OTV, Antene...) de vedete gen Sexi Braileanca, Tolea Magda, Nikita si multe altele.

lolita
| lolita a răspuns:

Cauti unul cu bani si nevasta si te duci pe la tv sa spui povestea voasta de drasgoste, niciodata nu da gres

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Culca-te cu un fotbalist

| serban a răspuns:

In primul rand trebuie sa te hotarasti in ce domeniu vrei sa devii vedeta. In fizica atomica? In muzica populara? In patinaj artistic? Vezi tu, in unele domenii este mai simplu, in altele mai complicat.
Daca nu excelezi in niciun domeniu dar tii neaparat sa devii vedeta, poti deveni cel mult o "vedeta" patetica gen Nikita sau alte specimene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tzi-o pui cu cine apuci de pe la tv sau ziare si apoi esti vedeta. Ca doar n-o sa citesti carti, nu? E prea grele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot ajunge cantareata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

VREAU SA TRIMIT O POZA PTR FATA DE LA PAGINA5 LIBERTATEA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ushor iti iei un kg de miere si unu de pene te dai cu mierea si peurma te arunci in pene, peurma te duci la o televiziune cand transmite cv in direct de preferinta filmele horror bati toti gardieni sau daca esti femeie ai alta posibilitate peurma intri inauntru si incepi sa fredonezi un **** de a lu parizer sau de a lu puta dar cu mare atentie sa nu speri personajele care joaca acolo tine minte ei sunt personaje deghizate nu ca tine, dupa ce tot publicu face infart te duci in cimitir si incepi sa speri oameni dupa ce esti sigur ca au murit vreo 20 30 de babe te plimbi pe strazi strigand "nu va speriati am venit cu gand de pace" si cu 2 lanterne in maini, peurma te duci intr-un club urci pe scena si incepi sa dai din mainile pe care oricum le ai ocupate cu furnicile care au venit dupa miere dupa ce tot clubu este mort plecti spre aeroport iar iei 2 lanterne si incepi sa ghidezi avioanele dupa ce esti sigur/a ca nu a mai ramas nimic te duci acasa si astepti stirile de la ora 7 cum ca extraterestri ataca bine ca o sa se scoata povesti ca ai spart nu stiu ce magazin de jucari si ca ai zburat in timp ce fumezi nu-i da importanta asa e in showbizzhappy succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De mult imi doresc sa devin vedeta si cred ca acest post ma va ajuta sa-mi indeplinesc visul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa devin vedeta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa mergi la emisiunea de pe antena 1 la vreau sa fiu mare vedeta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ziua de astazi e foarte greu sa ajungi vedeta deoarece trebuie sa te pricepi la ceva.Ca de exemplu eu ma pricep foarte bine sa cant si mi-as dori din suflet sa ajung vedeta, si inca sper ca intr-o zi norocul va fi de partea mea si voi avea ocazia de a-mi indeplini acest vis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu mi-as dori sa ajung sa joc intr-un film de la hollywood, un film care sa fie ceva in gen twilight, harry potter ceva in genul asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa devin vedeta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E simplu sa ajungi o vedeta.Nu e greu trebuie sa ai glas depide de ce vrei sa ajungihappyhappyhappyhappy{Q_O}Ok va tin noroc.Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa ajung si-o eu vedeta imi doresc mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai mare vis al meu este sa ajung un star, si nu orilunde ci la hollywood! vreau si cantareata dar si actrita, iar dupa aceea dupa ceva timp si dizainer vestimentar. voce eu zic ca am si de asemenea si prietenele mele, in teatru am talent, ce sa mai... iar eu mai sunt si la liceul de muzica''dinu lipatti''la pian.asta din clasa intai, deoarece de la varsta de 3 ani am fost data la''palatul copiilor''la balet, tetru, tot felul de dansuri si la mai multe coruri unul dintre ele este''meloritm''. si sa nu uitam ca am facut timp de 3 luni modelling.ma rog am timp pentru a ajunge un star ca am 12 ani dar as vrea cat mai repede posibil. eu zic ca pentru a ajunge un star iti trebuie:talent, ambitie de fier, multa munca si sa nu uitam ca trebuie sa faci multe compromisuri, dar eu sunt obisnuita sa fac compromisuri deuarece din cauza ca am mers la palat si ca am fost data la liceu de muzica nu am avut copiilarie, mereu fiind la repetitii. oricum eu sper ca voi ajunge undeva foarte sus... undeva in istoria muzicii si a cinematografiei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin munca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te scufunzi in talentul tau insushi, si ve faptele vor veni de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa am o voce buna pentru a deveni cantareata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu ai emotii, sa zambesti si sa te simti bine atata tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suntb roxana si vreau sa stiu cum pot ajunge o vedeta
imi spuneti si mie ca vreau sa ajung o mare vedeta si vvrea sa stiu de la voi ca dea am si intrat si nu da geaba ma credeti ca vreau sa ajung o vedeta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu invatati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca vrei sa te faci vedeta trebuie sa fii curajoasa si sa ai incredere in tine.trebuie sa fii curajoasa deoarece acolo sunt multi oameni si nu trebuie sa te panicgezi.Asta e parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum as putea sa fiu o vedeta

Întrebări similare
Întrebări recente