Darius tu nu ai aparatura necesara pentru a creea un joc. Daca vrei sa iti faci un gta nu va fi gata intr-o zi ci in 3/4 ani daca il faci singur.Stii ca la Crysis 2 s-a lucrat un an si la el au lucrat 1.200 de oamenii.Ce sanse crezi ca ai tu fara programe complexe de grafica sa iti creezi un joc.La un joc nu poate lucra doar un om:Ai nevoie de designer, Tester,. Daca crezi ca poti sa iti faci un gta intr-o zi e aproape imposibil. Daca lucrati cu prietenii va fi la fel.Programele acelea complexe de grafica nu se pot cumpara.Ce schite ai tu te intreb.Ca sa iasa bine un joc trebuie intai sa iei un creion si sa faci schite abia apoi le bagi in calculator si le dai culoare.Creion cu mina neagra! E imposibil sa faca doar un om un joc.Cand creezi un joc chiar daca l-ai creeat trebuie sa il testezi.Tu nu stii oricum nici unde se intra pentru creearea grafici.Cum nici eu nu stiu.
Te duci pe strada cu masina, dar cu siguranta nu ai carnet...iti iei masinutele de jucarie de acasa, le pui pe strada, te filmezi cu telefonul mobil si gata gta-ul!
Ca sa iti faci un Gta,ai nevoie de o echipa,sa siti toti limbajul de programare(toate), si cateva luni de munca, chiar ani:p.
Iti trebuie aparatura performanta si programe complexe de grafica. Tu ai putea doar sa modifici altul.
Te voi ajuta eu am programe necesare si experient
Y/M:HiperCs
Dar un baiat pe nume Remus a creat Gta Romania 2