Un studio are echipamentul propriu (adica intreaga platforma functionala: servere, liniile interne de comunicatie, eventual si mini-studiouri de inregistrare etc., cu site propriu, fiecare cu personalul de serviciu necesar).
Videochat-ul individual poate avea loc si de acasa, dar se lucreaza impreuna cu o platforma (care-i face si publicitatea). In aceste cazuri, "studioul" este la un centru, care detine si pagina web (platforma) si face si taxarea organizata a clientilor conectati.
Faci firma, dai drumul si e ok, sau mai simplu cumperi o franciza. Actele sunt exact ca la un SRL, nimic in plus,
Si cand declar venitul la ANAF, nu zice nimic daca declar ca provin din studio-ul de videochat?
Exact cand depui la orice SRL, nu mai stiu, de asta se ocupa contabilul, chiar si la PFA, desi... daca nu esti fata si nu lucrezi tu, trebuie SRL
Pai nu sunt fata, eu sunt cel care vrea sa isi deschida studio ca sa aduca fetele
Pe oricare site de videochat existent, inregistrandu-se.
Se incheie un contract, pe aza regulamentului de functionare a site-ului.
Koaie ))))
Sunt baiat si vreau sa îmi deschid studio ca sa aduc fetele la munca nu sa fac eu treaba?
Lăsate ca nu o sa găsești fete.
Cunosc pe cineva care are de 2 ani toate actele tot firma si nu gaseste fete.
Iti trebuie cineva cu experienta intr-un studio de videochat, altfel o sa pierzi o groaza de nervi, timp SI BANI, descoperind cum se face treaba
Dupa cum ai pus intrebarea e clar ca nu ai nici o sansa singur. daca ai fete mai ai nevoie de un asociat care se pricepe. daca nici fete nu ai, orienteaza-te spre alt domeniu...
Lasa-mi un mail pe nicolaenicu521@gmail.com, sunt trainer model videochat. Te pot ajuta cu informații în privat
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: