| CracanelTrasPrintrunInel a întrebat:

Cum vi se pare viata de corporatist?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ocupată

| radu292922 a răspuns:

Unii oameni apreciaza structura si stabilitatea unui job corporatist, in timp ce altii pot simti ca este prea restrictiv sau solicitant.

| Holiday a răspuns:

Defineste "corporatist". Are mai multe sensuri.

| gabicoo a răspuns:

Dacă nu-ți place școala și nu înveți - degeaba te gândești la viața de corporatist. Mai bună este o carieră de asistat social: Mănânci, bei și stai degeaba!

| MistarGoGu a răspuns:

Depinde de pozitia ocupată pe " tabla de sah "! Pion frecat la icre de sefi cu aere de absolvent de Harvard, Cal, Nebunu" dupa munca, premii si laude cu program 8 -23 care isi vede nevasta si copii 2 ore Duminica la Biserica sau REGINA / REGE! TOP management cu Mertzan la scara salariu + 25. 000 Lei / luna + bonus-uri de performanta!
La care din " piese " te referi?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Amară. Indiferent de salariu

| dullcat a răspuns:

Ziua vesel, noaptea trist.Lasand gluma la o parte, depinde enorm la ce corporatie esti si ce pozitie ai.Eu am auzit numai de bine de la persoane carora le place ce fac, insa de la cei care nu, in mod evident, totul pare:

https://youtu.be/e9dZQelULDk?si=fSe_BU4gVk_r7ZeI
(de urmarit pana la final)

| LisaJulie a răspuns:

La fel ca viata de antreprenor plina de afaceri și de smecheri cu combinații ca doar trăim in România

| MistarGoGu a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Daca te aude cineva din Top management cu Mertzan la scara, bonus-uri babane, vacante platite de companie &&& altele ar crede ca este o gluma sinistră! Poate este pentru " juniori " si cei din mid-management eventual!

| Violleta2022 a răspuns:

Platita bine dar foarte rigida, din cauza regulilor si conditiilor impuse de corporatie, desi eu nu am gasit-o atat de neplacuta pe cat se plang altii, dimpotriva, m-am bucurat de avantaje care m-au protejat si daca esti un angajat constiincios si muncitor, chiar poti castiga bani buni, bonusuri, concedii platite de companie samd.

Întrebări similare