Nu este obligatoriu sa daca faci liceul pe profilul mate-info, apoi sa urmezi cu strictete o facultate anume.Nu. Poti sa faci bine mersi liceul cu profil mate-info si apoi, dupa terminarea acestuia, poti da si la facultatea de drept, dar sunt aceste profile pentru a te pregati mai bine pentru facultate, la ce ai da gand sa dai. Mult succes.
Toate! orice profil ai face poti merge la orice facultate. uite eu sunt la mate info si daca vreau sa merg la litere are cineva ceva cu mine? nici vorba.
E grav daca tu dai cunostiintele tale de mate infor pe o facultate aiurita de litere, o sa ajungi somera
doar presupuneam ca sa-i dau lui un exemplu...dau la ase
nu pot sa incerc poli k nu stiu fizica abia acum mi-am dat seama ca am nevoie de ea dar e tarziu.dar elasexygagica tu cati ani ai? k vad k dai raspunsuri bune, sigur ai peste 15
Dai la ase? tot somera ajungi, pune mana pe cartea de fizica si du-te la poli, vei avea un viitor mai bun, nu e greu sa pui mintea la contributie
N`am nicio tragere catre fizica oricum nu conteaza atat facultatea cat conteaza norocul in viata. daca tot vorbim ce`mi recomanzi Bucuresti(ase)sau timisoara(universitatea de vest)?
In primul rand gandeste-te unde iti permite buzunaru si 2. care e mai aproape de locuintza ta?
anonim_4396 întreabă: