Nu Academia de politie ci o facultate de drept si Institutul National al Magistraturii. Poate avea pistol in dotare dar nu este politist, nu trebuie sa foloseasca pistolul ci mintea. Numai bine!
Daca vrei sa te faci procuror criminalist trebuie sa faci facultatea de drept, academia de politie ceva de genu'
Poate avea sau are un pistol in dotare? Si la ce il foloseste? Multumesc de raspuns.
Nu este obligatoriu sa aiba pistol, dar poate avea daca il cere si il poate folosi pentru autoaparare. Numai bine!
Multumesc pentru raspuns, deobiceei procurorii il cer sau il au? Scuze pentru atatea intrebari...
In decursul timpului am cunoscut mai multi procurori, unii aveau pistol in dotare, primit de la politie si altii nu aveau, deoarece nu au cerut. Nu i-am intrebat de ce au cerut ori de ce n-au cerut, asa ca, mai mult decat ti-am spus, nu pot sa-ti spun.
Chiar sunt curios, de unde acest interes privind pistolul procurorilor? Numai bine!
Curiozitatea. Multumesc mult pentru raspunsuri! Foarte mult m-ai ajutat.Nu stiu cum pot sa te rasplatesc pentru raspunsurile tale la intrebarile mele enervante. Multumeeesc din nou.