Da, e destul. Cel mai dragut ar fi sa ii pui intr-o punguta de cadouri, o ciocolata, o felicitare si o poezi scrisa de tine. va fi foarte surprinsa! Asta i-am facut si eu cadou mamei, a fost foarte surprina, nu se astepta la asta. In final a fost foarte fericita, si m-a strans in brate! :* Funda?
Eu ma gandeam ca ai putea sa ii ei niste trandafiri rosii, o cutie de bomboane heidi sau milka i love you, o felicitare, iar ideea cu poezia este excelenta
Eu cred ca este destul este un cadou foarte frumos pentru o mama de 8 martie
Te-ai gandit bine! Sa ii faci o felicitare prin care sa iti exprimi iubirea fata de ea si niste flori ar fi genial!
Mdaa! Ideea cu trandfirii nu ma prea
atrage pentru. Ca nu prea ii plac...
Ii iei ce flori ii plac. Si de ajuns este faptul ca te-ai gandit la ea, asta o bucura mai tare, nu ca i-ai luat nu stiu eu ce cadou.
Pai poti sa ii iei o ciocolata mare, cum ar fi milka, pentru ca e asa, mai speciala si o poezie sau un cantecel e foarte frumos..si eu i-am facut mamei o felicitare, m-am inspirat putin de pe net, si am facut-o asa cum credeam ca ii place ei, si o sa-i cumpar o floare sau ceva flori..Sa stii ca este buna ideea, ta!
LyaMonterra întreabă:
LyaMonterra întreabă: