Draga mea, în ziua de azi nu mai se pune problema pentru cine lucrezi, sau să fie vorba de principii patriotice, plaiul mioritic și blablaba. Vei lucra acolo unde te pricepi mai bine și să te avantajeje financiar bineînțeles.
Ce ai menționat tu mai sus texte întregi reprezintă o mare filozofie formulată în minte.
Ce ai menționat tu mai sus texte întregi reprezintă o mare filozofie formulată în minte.
Hm, da, asta reprezintă. E filozofia mea de viață și logic că e formulată în mintea mea, nu în a altuia. Nu există om fără o concepție despre viață.
„Vei lucra acolo unde te pricepii mai bine sau, să te avantajeje financiar" Asta e fix ce ne învață toată lumea, nu? De-aia am devenim o țară de oameni fără alt principiu decât cel al banului. Asta am încercat să zic mai sus dar poate nu s-a înțeles: cred că m-aș împușca mai degrabă decât să știu că sunt un nimic care n-a făcut nimic de valoare pentru lumea asta. Literalmente. Sunt destul de sigură că aș intra în depresie, să știu că munca mea nu aduce nimic bun.
Poate sunt cam extremă, dar asta sunt. Nu trebuie să gândească toți ca mine.
Așa functionează lumea, principiul banului. Fiecare încercă să îți satisfacă propriile dorințe ale vieții lăsând la o parte problemele altuia.