Hmm, amandoua sunt profesii liberale si cu " ucenicie ". Gandeste-te daca in cazul terminarii unei facultati de drept ai unde sa iti faci stagiatura, adica vreun avocat pe langa care sa "cresti ".
La fel e valabil si pentru stomatologie, vezi daca ai pe cineva care sa te invete meserie. Ar fi pacat sa te chinui prin facultatea de medicina X ani ca sa ajungi sa vinzi medicamente, cand altii fac asta dupa o facultate de management la particular.
In ambele cazuri, rezultatul poate fi spectaculos dar conteaza foarte mult sustinerea materiala ( in ambele cazuri ai nevoie de cabinet propriu ) si cea morala sau sociala, fiindca iar in ambele cazuri trebuie sa inveti prin practica pe raspunderea cuiva.
Raspunsul tau m-a ajutat dar in acelasi timp a generat un alt dubiu... Pot frecventa o universitate din Romania sau am posibilitatea de a frecventa universitea in Anglia.
Daca aleg sa raman in Romania si sa ma duc la stomatologie, am o cunostinta la care pot face stagiatura si care m-ar ajuta foarte mult sa cresc, iar daca aleg sa ma duc in Anglia nu as mai avea acest ajutor
Stomatologie clar! Se castiga mult mai bine mai ales daca ai propriul cabinet.
Stomatologie.
La drept nu ai sanse daca n-ai ''pile''.
De stomatologi toti copiii au nevoie, toti oamenii au nevoie de stomatologi.
Nu stiu ce sa zic! Asigura-te de colaborarea cunostintei care te poate ajuta sa inveti meserie. Pe de alta parte eu personal nu cred in viitorul luminos al patriei noastre!
Daca ar fi sa aleg, m-as muta in Anglia fara discutii si dubii.