Ms mult de raspunsuri, f. utile, dar mai am sa intreb ceva: daca imi place mult sa crosetez mi s-ar potrivi facultatea de Design industrial si management afacerilor?
Nu-i adevarat!
Te poti angaja oriunde unde nu se cer studii superioare, de la: vanzatoare in magazin, la piata, la mall, la fastfood, la un depozit de marfa, la posta, la curatenie, in agricultura, in constructii, la frizerie, coafura, manichiura, la croitorie, cizmarie, samd.
Ceea ce ai auzit tu este ca: facultatea din ziua de azi nu mai face doi bani, fiindca acum se intra la facultate fara examene si intra toti prostii care nu stiu sa scrie, dapai sa inteleaga ce fac acolo.
Si o Psiholoaga cu care am colaborat acum ceva timp mi-a zis ca nu sunt o fire creativa, ma cunoaste destul de bine, am vorbit cam 28-30 de ore inainte sa imi faca aceasta afirmație.
Psiholoaga ta e proastă. Catalogarea ta referitor la ceea ce ești sau ceea ce nu ești o descalifică pe ea. Creativitatea poate fi educată.
Așa că nu te lua după ea, referitor la acest aspect, cel puțin. Și schimbă psiholoaga cu alta mai profi.