Frate nici in gluma sa nu spui asta.nu stiu ce sa zic dar sper sa nu inghete
A-ti vrea voi tine cont ca deja este 2010 scoala e aproape de sfarsit ce sa mai inghete?
Dar nu au voie, cel putin in liceul in care invat anul acesta s-a facut intotdeauna scoala, nu au fost deloc greve, pentru ce sa-l inghete?
Sper sa nu fie adevarat si oricum se termina scoala. Daaca ar ingheta anul ar trebui sa facem scoala si am ramane in urma. Si oricum se apropie vacaanta!
Am auzit si eu, dar ar fi cea mai mare prostie! Au zis ca probabil nu ne vor incheia mediile :o mai avem aprox 3 saptamana de scoala dupa ce ma vad la liceu nu`mi mai pasa pana atunci nu vreau nici o greva!
Nu cred ca vor ingheta anul sau macar asa sper dupa ce am dat si evaluarile nationale Mai am un pic si intru la liceu.macar de il inghetau la inceput apoi asa am invatat degeaba...cine stie daca mai am ocazia sa am media 9 daca inghet anul cu PDL PSD (si care or mai fi) la conducere nu ajungem nicaieri vom ajungem mai rau ca GRECII
nu stiu ce sa zic astia isi bat joc de noi! ei fac greve alea alea...desteptii astia le taie din salaruii si au cel mai mult de suferit?elevii logic ar fi imposibil sa mai fac o data clasa a9a pentru ca asa vor unii care habar n`au ce cauta la conducerea tarii. daca faceau ceva bun pentru romanica asta...acel lucru era sa nu o bage in crizadar vad ca ei o adancesc si mai tareee ata e
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: