| publicname a întrebat:

Este adevarat ca va ingheta anul scolar 2009-2010?(puneti intrebarea ca "tema zilei")

38 răspunsuri:
| ciprian1993 a răspuns:

Frate nici in gluma sa nu spui asta.nu stiu ce sa zic dar sper sa nu inghete

| Yang a răspuns:

A-ti vrea voi laughing tine cont ca deja este 2010 scoala e aproape de sfarsit ce sa mai inghete?

| BuburuzZzu` a răspuns:

Doamne fereste~~
Cum sa se inghete anul :-o
Nuuu
Facem greva smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne...nici n mai pomenihappyda ai dreptate asa am auzit si eusadsper s n fie advsadsadsad

| Arthur a răspuns:

Nici o şansă.

| Ana a răspuns:

Dar nu au voie, cel putin in liceul in care invat anul acesta s-a facut intotdeauna scoala, nu au fost deloc greve, pentru ce sa-l inghete?

| deyutza_6928 a răspuns:

Sper sa nu fie adevarat si oricum se termina scoala. Daaca ar ingheta anul ar trebui sa facem scoala si am ramane in urma. Si oricum se apropie vacaanta!

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Am auzit si eu, dar ar fi cea mai mare prostie! Au zis ca probabil nu ne vor incheia mediile :o mai avem aprox 3 saptamana de scoala tongue dupa ce ma vad la liceu nu`mi mai pasa laughing pana atunci nu vreau nici o greva! tongue

| cornel a răspuns:

Scoala se termina.
ma abtin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vor ingheta anul sau macar asa sper dupa ce am dat si evaluarile nationale Mai am un pic si intru la liceu.macar de il inghetau la inceput apoi asa am invatat degeaba...cine stie daca mai am ocazia sa am media 9 daca inghet anul cu PDL PSD (si care or mai fi) la conducere nu ajungem nicaieri vom ajungem mai rau ca GRECII

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzi ca din 31 mai va ingheta doamne fereste.surprise

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ingheata doar parca nu se incheie mediile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai mult ca sigur sa inghete anul. cu toti idiotii din tara ce sa facem. tot noi avem de suferit. cica o sa inghete anul. asta e. noroc tuturor daca va fi asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auziti nu stiu sa fac un nou topic in fine se face scoala in 21 mai 2010
?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate ca si eu am vazut la tv si eu sper ca nu:-ssss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va ingheta... cel putin asa sper eu! mai sunt 2-3 saptamani de scoala si sa inghete anul? imposibil...(dar adevarat)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles de la profesori ca mediile trebuie incheiate pana pe 31 mai. Daca un singur profesor nu incheie media la clasa, acea clasa va repeta anul.
Eu sper sa incheie toti profesorii mediile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sa nu fac scoala dupa 31 mai si sa intru in vacanta imi convine :X. dar sa se inghete anul sa nu aud tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ce aveti? nu ingheata nici un an scolar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu nu cred ca anul scolar o sa inghete avand in vedere ca suntem pe ultima suta de metri. Mie mi-e frica de notele din teze ca am auzit ca nu se trec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da deoarece preseditele Romaniei a spus ca va scadea salariile cu 25% pofesoii revoltati au votatt sa inghete anul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit de la profesori ca cica se termina anul in 31 mai si ne cheama in vacanta la scoala. dar cine ii prost sa mearga...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate...pentru ca e greva generala ...toate institutiile si transporturile toate astea care apartin de stat din 31 sun in greva deci nu se mai incheie mediilecrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face nu stiu ce sa zicstraight face astia isi bat joc de noi! ei fac greve alea alea...desteptii astia le taie din salaruii si au cel mai mult de suferit?straight faceelevii logicstraight face ar fi imposibil sa mai fac o data clasa a9a pentru ca asa vor unii care habar n`au ce cauta la conducerea tarii. daca faceau ceva bun pentru romanica asta...acel lucru era sa nu o bage in crizawinkingdar vad ca ei o adancesc si mai tarestraight faceee ata ehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam cea mai proasta conducere de pe globul astahappyasta duce la depravare tarii...si cu asta am zis tot!straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi cel mai naspa sa inghete anul mai ales acum la sfasit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca va ongheta anul pentru ca profesorii nu vor mai primii salariile deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca inghieata anul scolar ma las de scoalalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ingheata anul ma apuc de trafic de pufuleti sau contrabanda de acadele happy

Întrebări similare