| publicname a întrebat:

Este adevarat ca va ingheta anul scolar 2009-2010?(puneti intrebarea ca "tema zilei")

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

31

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca au curaj sa faca tot ce vor...Vedem noi cum sta treaba...cum au spus altii DOAMNE FERESTE spun si eu pentru ca asta ar fi o bataie de joc si unii dintre elevi chiar multi pot spune au invatat cat de mmult au putut. unii dintre noi dorim sa ajungem cineva in viitor nu sa fim batjocoriti sau alte prostii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce porcarie! Sa nu se inghete anul! mai bine asteptam 2 saptamana sau cat mai avem decat sa repet clasa laughinglaughinglaughingangry angry big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se hotaraste sigur pe 31 mai daca ingeata sau nu anul dar am auzit ca sunt 90% sanse sa inghetecrying(((((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca da...sad dar mai e o prb cica daca nu-i plateste cat vor profesorii nu se mai face sc DELOC.(bine ar fi:d)pare rau pentru tocilari:^P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi misto sa il inghetse.am avea medii mai mari... dc nu puneti problema asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul scolar nu o sa inghete, doar daca se rezolva cu salariile profesorilor, dar nu-i bai facem din nou clasa si o sa avem medii mai mari si o sa stim ce ne asteapta

| Mariuss331 a răspuns:

Nu cred ca va ingheta anul scolar tocmai la sfarsit, daca va ingheta vor face parintii grevawinking, ( ex. nici parintilor mei nu le convine, adica o platit degeaba anul ista?)

Întrebări similare