Nu este nevoie de matematica pentru facultatea de management. acum depinde in cadrul carei universitati vrei sa te duci, spre ex. la ASE se dadea matematica la admitere atunci cand am facut eu facultate, acum am auzit ca e pe dosar. ma rog, eu am facut si master pe management, iar la matematica stau destul de slab (calcule elementare)
As vrea la SNSPA.Si aici se poate da matematica la admitere dar este la alegere(matematica, economie, geografie).Se fac si limbi straine?
Dupa cei 3 ani de facultate iti poti gasi cu usurinte o slujba, iar salariile cum sunt?
La chestia cu materiile la alegere am impresia ca si la SNSPA e aceeasi politica ca cea de dinainte a ASE-ului si anume: matematica dai oricum + geografie/economie (aici ai de ales). limbi staine se fac, in primul an am avut engleza inclusa in programa (aveai de ales intre engleza/franceza si parca germana), dar alegerea o faceai la inscriere. Referitor la un loc de munca...te sfatuiesc sa incerci sa-ti gasesti un loc de munca in domeniu inca din primii ani de facultate, astfel ai un avantaj mai incolo fata de cei care incearca sa se angajeze dupa ce termina facultatea. nu e simplu sa-ti gasesti la finalul facultatii pentru ca am observat un lucru, in Romania sunt foarte multi "manageri". Salariile sunt modice, mai ales daca incerci din primul an de facultate (ai putea incerca voluntariat o perioada), dar cu timpul capeti experienta (asta conteaza cel mai mult) + plus cunostinte din facultate.
P.S. Dupa ce termini facultatea, aprofundeaza cu un master.
Buna. Nu, nu este nevoie de foarte multa mate. Se bazeaza mai mult pe micro si macroeconomie. Ceea ce nu stii, sigur te vor invata la facultate, pentru ca se reiau anumite cunostinte din anii anteriori. Bafta.
Nu chiar, mai bine du-te si inveti un pic decat sa alegi o facultate slaba unde nu faci matematica suficient de mult
anonim_4396 întreabă: