Bineinteles, cu cat speri mai mult si crezi cu tarie in visul tau, cu atat mai mult vei atrage toate lucrurile favorabile realizarii visului! so keep dreaming!
Da. Intotdeauna (daca sunt niste vise onorabile si corecte).
Adica fara... imi doresc sa moara capra vecinului. Intelegi tu.
Eu cred ca da.Eu asa fac.Nu trebuie sa renuntam daca un vis nu sa indeplinit.Si daca nu am visa ar fi plictisitor, viata ar fi fara culoare si nimic nu ar mai avea sens.Este bine sa visezi cu ochii deschisi, te face sa vrei sa fii mai bun.Nu trebuie sa ne pierdem speranta.Sa visezi e unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata.Si nu ma refer la visatul acela noaptea vand dormi pentru ca daca mai ai si cate un cosmar sigur nu mai e cel mai frumos lucru.Eu cel putin mereu voi crede in visele mele si nu voi renunta pana nu imi voi indeplini maca o mica parte din ele.
Salut! Eu zic ca e bine sa faci asta, in unele cazuri se indeplinesc, si iti mai si da incredere in tinefunda
Este foarte riscant, fiindca de multe ori poti cadea si te poti rani letal, dar daca nu risti, nu castigi!
Eu o fac deja.
Sa ai o zi frumoasa!
Buna! Da, este foarte bine! Visele sunte cele care ne motiveaza si ne fac sa continuam, iar daca ai speranta si incredere, ele se vor implini! Nu vad asadar ce e rau in a-ti sustine visele, sunt mari sansele sa se implineasca, si vei fi fericita atunci ca le-ai sustinut!
Sper ca te-am ajutat, bafta!
Nu e bine sa sustii visele ca nu se implinesc niciodata dar daca crezi ca se inplinesc trebuie sa le sustii si sa muncesti mult ca sa ti se indeplineasca
Deisgur,trebuie să crezi în tine şi să încerci să faci tot posibilul ca visele tale să devină realitate.
Baftă.
Da,cu cat crezi mai mult in visele tale cu atat esti mai aproape de al implini. Succes in realizarea visului tau!
Visez sa ajung pe luna fara sa fac nimic in folosul indeplinirii acestui vis merita sa visez in continuare? daca imi place sa vad craterele de pe luna da dar nu inseamna ca acest lucru se va intampla, trebuie sa visezi la ceva realizabil ( nu zic ca a ajunge pe luna e irealizabil dar f putin probabil ) aa si depinde de vise, visez sa omor pe cineva , sa fie si ceva bun si sa nu afecteze pe nimeni, iar daca nu se indeplineste visul sa nu cedam nervos sau sa cadem in depresie
Cateodata nu ai mai vrea asta dar totusi speri in continuare ca se indeplinesc
DA, nu pierzi nimic daca speri,. si daca ti foarte mult ca sa ti se indeplineasca visul,. intr-un final se indeplineste
Parerea mea e ca ar trebui sa fim optimisti, si dupa cum zice zicala,, Speranta moare ultima " raspunsul meu este da!
Depinde de vis. daca este ce va care s-ar putea sa se ideplineasca de ce nu sa sustii.
Bine inteles ca da daca crezi in visele tale, ai incredere in tine dar nu uita speranta moare ultima si tu trebuie sa faci cateva sacrifici ca sa ti le inteplinesti
Daa.dar trebuie sa si lupti sa se indeplineasca, sa crezi in ele si sa faci si ceva pentru a se indeplini.
Da trebuie sustinute si sa crezi in ele ca ele se vor indeplini cu siguranta trebbuie sa crezi cu adevarat in ele si nicio data sa nu spui ca nu poti.Ba chiar putem sa facem mult mai mult de cat credem noi ca suntem in stare. Spun din experienta.
PiCcaCciu întreabă: