| Oɴecѕѕα a întrebat:

Este oare bine sa iți susții in continuare visele pana se inteplinesc? `

Răspuns Câştigător
| anaservic a răspuns:

Bineinteles, cu cat speri mai mult si crezi cu tarie in visul tau, cu atat mai mult vei atrage toate lucrurile favorabile realizarii visului! so keep dreaming!

54 răspunsuri:
| NuMersy a răspuns:

Si Nu`ti dai seama cat de repede se`nplinesc

| OwnerName a răspuns:

Cu Siguranta se vor implini foarte repedelaughing

| keddy a răspuns:

Ha tocmai acum 20 minute am scris un articol despre vise... http://www.xplo.ro/lupt-pentru-mine/

| Stefygamax_4892 a răspuns:

Desigur,omul poate face orice in viata bine nu chiar orice dar daca muncesti poti face orice realizabil:poti deveni vedeta, milionar, orice sa-ti dau un exemplu:Miley Cyrus a avut un serialul Hannah Montana de la 12 ani pana la 17-18. Daca ea a reusit sa aiba un serial de la 12 ani si sa devina vedeta chiar mai devreme... orice nu este vorba de natura(gen:sa mergi prin foc,sa intri in apa sa incerci sa-ti ti respiratia o ora, sa te folosesti drept paratrasnet, ETC...)orice e realizabil!

| PetreConstanta a răspuns:

Daca ai credinta nu exista vis neindeplinit

| antaloct a răspuns:

Da binenteles dar depinde ce vise sunt

| gab23535 a răspuns:

Nu daca este un vis aiurea dar daca este un vis ce poate parea adevar da.eu sunt uzuneanu gabriela si am 9 ani

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Unele vise nu se pot indeplinii dar e bine se crezi si sa speri. Unele s-ar putea sa devina realitate.

| danu_3076 a răspuns:

Sigur ca da eu mai sper in visele mele trebuie sa faci la fel

| Skylerx a răspuns:

Bineinteles, cu cat speri mai mult si crezi cu tarie in visul tau, cu atat mai mult vei atrage toate lucrurile favorabile realizarii visului! so keep dreaming!

| floriilegale a răspuns:

Da

| dudu555 a răspuns:

Da

| Alinutaaaalina a răspuns:

Nu chiar.Eu am crezut cu tarie in visele mele, am cazut si a durut.De atunci nu mai cred in vise.

| Wizard33x a răspuns:

Binenteles. asta e cel mai important

| Priss99 a răspuns:

Da mie mia functionat!

| macrina22 a răspuns:

Da happy dar trebuie sa crezi in ele happy

| Claudiu_5791 a răspuns:

Da ca la un momedat se va intampla acel vis rau sau bun

| Alice_7967 a răspuns:

Bineinteles ca este bine sa iti sustii visele si sa le faci sa devina realitate. Dar nu toti putem sa facem acest lucru eu de ex nu am putut sa raman langa persona iubitadin cauza parintilor mei am preferat sa ii fac p ei fericitii si sa sufar eu pentru el.El a fost visul meu si asa va ramane mereu...sad
Asa ca nu face.ti ca mine e mai bine sa crezi in visele tale sh sa faci ceea ce simti chiar daca e bine s.au nu sunt greselile tale... altadata vei stii cum sa le repari ca doar din greseli invatam!

| DarkDevilClaudya a răspuns:

Da...cu cat lupti mai mult sa iti indeplinesti visele vei avea un caracter mai puternic.Si,chiar daca alti nu cred in tine tu sa creziwinking

| laurik1315 a răspuns:

De ce nu? speranta moare ultima

| Deea_4113 a răspuns:

Daa...si eu AM FACUT LA fel...mi-am dorit foarte mult sa intru la liceul de arte din cls a7a.si tata a zis ca nu e bine sa merg acolo.dar eu nu m-am lasat si am mers pe banii mei la cursuri in vacanta asta si uite ca am intrat la liceu love struck

| Flooo a răspuns:

Da.Speranta moare ultima!happy

| NIKU_2983 a răspuns:

Cu cat iti doresti mai mult ce va cu atata timp tiseva indeplini

| yanis_2481 a răspuns:

Ai incredere in tine insuti ...cu siguranta daca vei lupta vei avea ceea ce iti doresti ...multa succes

Întrebări similare