| Oɴecѕѕα a întrebat:

Este oare bine sa iți susții in continuare visele pana se inteplinesc? `

Răspuns Câştigător
| anaservic a răspuns:

Bineinteles, cu cat speri mai mult si crezi cu tarie in visul tau, cu atat mai mult vei atrage toate lucrurile favorabile realizarii visului! so keep dreaming!

55 răspunsuri:
| Deea_4113 a răspuns:

Daa...si eu AM FACUT LA fel...mi-am dorit foarte mult sa intru la liceul de arte din cls a7a.si tata a zis ca nu e bine sa merg acolo.dar eu nu m-am lasat si am mers pe banii mei la cursuri in vacanta asta si uite ca am intrat la liceu love struck

| Wizard33x a răspuns:

Binenteles. asta e cel mai important

| ๓คгýคภ a răspuns:

Salut! Eu zic ca e bine sa faci asta, in unele cazuri se indeplinesc, si iti mai si da incredere in tinewinkingfundapuppy dog eyes

| axel_9486 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa fim optimisti, si dupa cum zice zicala,, Speranta moare ultima " raspunsul meu este da!

| yanis_2481 a răspuns:

Ai incredere in tine insuti ...cu siguranta daca vei lupta vei avea ceea ce iti doresti ...multa succes

| Denisa_2702 a răspuns:

Daa.dar trebuie sa si lupti sa se indeplineasca, sa crezi in ele si sa faci si ceva pentru a se indeplini.

| antaloct a răspuns:

Da binenteles dar depinde ce vise sunt

| MaDy_6381 a răspuns:

Da,cu cat crezi mai mult in visele tale cu atat esti mai aproape de al implini. Succes in realizarea visului tau! happy

| dudu555 a răspuns:

Da

| NuMersy a răspuns:

Si Nu`ti dai seama cat de repede se`nplinesc

| DarkDevilClaudya a răspuns:

Da...cu cat lupti mai mult sa iti indeplinesti visele vei avea un caracter mai puternic.Si,chiar daca alti nu cred in tine tu sa creziwinking

| stelistu21 a răspuns:

Cateodata nu ai mai vrea asta dar totusi speri in continuare ca se indeplinesc crying

| Stefygamax_4892 a răspuns:

Desigur,omul poate face orice in viata bine nu chiar orice dar daca muncesti poti face orice realizabil:poti deveni vedeta, milionar, orice sa-ti dau un exemplu:Miley Cyrus a avut un serialul Hannah Montana de la 12 ani pana la 17-18. Daca ea a reusit sa aiba un serial de la 12 ani si sa devina vedeta chiar mai devreme... orice nu este vorba de natura(gen:sa mergi prin foc,sa intri in apa sa incerci sa-ti ti respiratia o ora, sa te folosesti drept paratrasnet, ETC...)orice e realizabil!

| danu_3076 a răspuns:

Sigur ca da eu mai sper in visele mele trebuie sa faci la fel

| butterflyefect95 a răspuns:

Bine inteles ca da daca crezi in visele tale, ai incredere in tine dar nu uita speranta moare ultima si tu trebuie sa faci cateva sacrifici ca sa ti le inteplinesti

| OwnerName a răspuns:

Cu Siguranta se vor implini foarte repedelaughing

| NIKU_2983 a răspuns:

Cu cat iti doresti mai mult ce va cu atata timp tiseva indeplini

| macrina22 a răspuns:

Da happy dar trebuie sa crezi in ele happy

| pusha1204_7223 a răspuns:

Da, cu cat esti mai ambitioasa cu atat reusesti in ceea ce ti-ai propus

| Claudiu_5791 a răspuns:

Da ca la un momedat se va intampla acel vis rau sau bun

| Alice_7967 a răspuns:

Bineinteles ca este bine sa iti sustii visele si sa le faci sa devina realitate. Dar nu toti putem sa facem acest lucru eu de ex nu am putut sa raman langa persona iubitadin cauza parintilor mei am preferat sa ii fac p ei fericitii si sa sufar eu pentru el.El a fost visul meu si asa va ramane mereu...sad
Asa ca nu face.ti ca mine e mai bine sa crezi in visele tale sh sa faci ceea ce simti chiar daca e bine s.au nu sunt greselile tale... altadata vei stii cum sa le repari ca doar din greseli invatam!

| sergiu_5488 a răspuns:

Depinde de vis. daca este ce va care s-ar putea sa se ideplineasca de ce nu sa sustii.

| NatalieMiley a răspuns:

Sigur!

| aprilrose a răspuns:

Intotdeauna! trebuie sa le si vrei si sa le sustii.vei reusi!

| gab23535 a răspuns:

Nu daca este un vis aiurea dar daca este un vis ce poate parea adevar da.eu sunt uzuneanu gabriela si am 9 ani

Întrebări similare