Eu personal nu as merge sa lucrez intr-o tara aflata în conflict armat! Dar acolo încă din anii 50 sunt războaie și lumea trăiește relativ normal
E ca peste tot.
Ca bonus: se mai servesc (ca desert) rachete hamas si alte meniuri arabice.
Dar de ce ai vrea sa mergi intr-o zona de razboi? Esti tanar, ai toata viata inainte. Eventual poti lasa asemenea teluri sinucigase pe finalul vietii. Sfatul meu e sa mergi intr-o tara europeana si vei castiga mai bine, de celelalte avantaje nu mai zic.Succes in ce iti propui? Ma rog, aproape in orice iti propui.
Nu exista, mai ales acum cand nu se mai dau vize de calatorie spre Israel.
Războiul nu se mai duce efectiv pe teritoriul Israelul-ui, este doar în zona Fâșia Gaza, plus de asta au printre cele mai bune și mai bine echipate(inclusiv nuclear) armate din lume, de ce să-mi fie frică mie sau alcuiva să merg/ să meargă acolo?
Război care are loc în Fâșia Gaza, au cea mai bună apărare anti-aeriană din lume, plus arme nucleare și printre cei mai antrenați și pregătiți soldați, deci stai chill că nu e bai.
Cel puțin momentan, situația se v-a îmbunătăți gradual și semnificativ.
Cu atât mai bine pentru mine, oricum îmi plac armele mult, în special mitralierele și revolverele, chiar mi-ar plăcea să port unul cu mine pe stradă sau la restaurant, la cingătoare evident.
Acolo oamenii sunt obișnuiți cu conflictele militare de aproape patru generații și cu siguranță că și eu m-aș obișnui după o serie de raiduri sau atacuri cu drone.
Din partea mea poti sa mergi, poate vei vedea si "in direct" cum e razboiul.
De fapt situatia nu s-a imbunatatit deloc, uite aici avertismentele de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe:
https://www.mae.ro/travel-conditions/3710
Scrie cu rosu, mare pe site-ul Minsterului:
"Exista un avertizment de calatorie pentru aceasta tara: ISRAEL!"