Daca te-ai nascut degeaba adica. Sa nu produci nimic.
Trebuie sa indeplinesti toate criteriile de mai jos pentru a fi lipsit de importanta:
- Nu ai loc de munca
- Nu ai un venit
- Nu platesti taxe
- Nu ai copii
- Nu ai hobby
- Nu produci nimic
- Nu stii sa faci absolut nimic
- Nu aduci nici macar o vorba buna sau un sfat cuiva.
Daca le ai pe toate de mai sus, poti sa spui ca traiesti degeaba pe pamant.
Eu sunt ala, adica majoritatea sunt. oameni de rand, numai celebritatile si bogatii sunt importanti
Defineste importanta.Statut sau utilitate? Nu inteleg daca faci referire la asistati sociali sau alte categorii din populatie.Preuspun ca da.
Nu fac referire la asistatii sociali, ci la cei care au o stare de confort prea mare.
Rușine nu este să fi asistat social sau să nu muncești în niciun fel. Rușine e să vrei să lucrezi și să nu te ia nimeni la muncă înafară de taică-tu, așa cum e situația mea.
Nici măcar ca paznic n-am reușit să mă angajez.
Probabil și problemele cu timiditatea. Când mă duc la un interviu îmi tremură picioarele.
Cei care nu au un loc de muncă e logic că nu au copii.
Si pentru ce platim taxe si impozite? platim pentru niste beneficii care ar trebui sa le avem de la aceasta tara ceea ce nu le avem, cu alte cuvinbte platim taxe si impozite pentru interesul guvernantilor
Cine ti-a zis asta? sunt atatea familii sarace in tara asta cu nu stiu cati copii care mor de foame si nu muncesc
Marea majoritate a românilor fac parte din categoria asta.
O dată la 4 ani sunt băgați în seamă. În rest: Ce vreți băi sărakilor?
Omu' a enumerat câteva chestii, nu a zis ca trebuie sa le îndeplinești pe toate ca sa fii un ratat. Chiar ar fi indicat ca unele persoane sa nu se reproducă.
Sa inteleg ca daca nu platesti taxe si nu ai copii traiesti degeaba? Spitalul de nebuni cu capul te vrea inapoi
Uneori trebuie sa mai citești și
printre rânduri. A te căsători si a face copii, in sine, nu e nici o realizare. A iubi pe cineva, a face sacrificii, a dedica timpul,
a renunța la capricii pentru binele si fericirea cuiva, și asta te face un om important.
Dar in fine, e nevoie de ceva mai multă mobilă în mansardă sa captezi ideile astea.
Ce treaba are sula cu prefectura? Era vorba despre importanta unui om in societate, nu despre realizarile lui. Cu totii stim ca nu esti realizat daca le ai pe cele pe care le-am descris eu in raspunsul meu castigator de mai sus. Insa poti avea importanta. Adica acele lucruri sau persoane pe care le ai sau le-ai deprins, sunt niste atu-uri importante pentru societate. Din taxele platite, contribui la stat, deci e o importanta. Un hobby pe care il ai, se poate transforma uneori intr-o forma de venit ce poate plati ulterior niste taxe sau niste bunuri dintr-un magazin ce plateste taxe la randul lui. Copiii pe care i-ai facut, sunt si ei importanti pentru ca si ei pot contribui mai departe, pe viitor la stat sau la nevoile altor oameni mult mai importanti decat ei. Si cine stie, poate unul din ei pot deveni realizatii de care vorbeai. Orice lucru pe care il faci pe lumea asta, poate fi important undeva pentru cineva. Se vede ca nu gandesti in afara cutiei, si critici oamenii fara argumente.
Spitalul de nebuni poate astepta mult si bine pentru ca tu nu gandesti in afara cutiei, si critici fara sa intrebi macar.
Spune-le asta romilor, si celor care stau pe ajutor social si pe alocatiile lor.
... Din nou, ceea ce vorbesti tu acum, este despre realizari. E cu totul alta mancare de peste. Intrebarea era despre importanta omului in societate, nu despre realizarile lui. Adica cat de important esti tu pentru cineva. Tocmai asta a intrebat omul. Daca era vorba despre realizari, eram de acord cu tine. Nimanui nu-i place sa fie sluga nimanui. Inainte sa deschizi un scandal cu cineva despre un subiect anume, asigura-te ca te gandesti la subiectul respectiv, fara sa faci confuzie de subiect. Romana asta ne bate pe toti cate o data, si e ok atata timp cat lucrezi sa o imbunatatesti, dar nu deschide un conflict daca nu poti face diferenta dintre importanta omului in societate si realizarile personale ale acestuia.
sorinaa0 întreabă: