Pai in ambele conteaza cat de buna o sa fii.
Am un prieten bucatar cu salariu 6500 lei in tara dar cu multi ani de experienta si am prieteni ajutor de bucatar cu 1000 lei.
Ca frizer mi se pare cam naspa Vin toti nespalatii sa ii tunzi si cred ca te si plictisesti.
In bucatarie exista stres dar nu peste tot. Sunt sefi isterici, sefi mai calmi si mai buni. Colegii sunt si retardati si oameni normali.
Munca este foarte multa dar daca iti place meseria va fi placut.
Dintre frizer si bucatar as alege bucatar. Dar poate si pentru ca am mai lucrat intr-un restaurant.
Daca iti deschizi o frizerie intr-un loc unde nu exista, iar pe langa asta te descurci si te faci placuta, ai putea castiga frumos.
Stiu ca e multa munca la bucatarie, dar programul e cam nasol. Adica sa lucrezi si peste program de sarbatori si in weekend, nu o sa ai liber sa iti petreci Craciunul cu familia! Prietenii tai cum au program de munca? Le place?
Pai pe mine m-a chemat si de revelion si de craciun si de paste.
Aici e o diferenta mare intre Gastronomie si Frizerie
Ca frizer socializei cu multi oameni, nu lucrezi de sarbatori dar salariul este mult mult mai mic, iar ca bucatar stai intr-o bucatarie toata ziua, nu ai timp de nimic, seful vrea sa nu te vada ca stai degeaba dar in schimb salariul poate fi foarte mare daca ajungi bun.
Uite, tipul ala Adrian Niculescu care raspunde la intrebari din partea oamenilor si care face video-uri pe Youtube a lucrat in ambele. Trimite-i si tu un mesaj pe email si cere-i parerea