Presupun ca gandesti, deci esti rezultatul unei "erori umane", de o luciditate similara cu a mea pe la 18 ani. M-am regasit in tine pana la religie, iar asta nu este o problema, dar nu prea pari ca abstractizezi continutul din afara sferei tale de gandire, cu toate ca nu prea tine de ipostaza ta curenta.
Ce recomand? Daca ai posibilitatea, continua cu studiile superioare pe o ramura apropiata de preferintele tale sau macar de care stii ca te poti mula, chiar daca iti lasa un gust amar cand privesti la propria-ti viitoare conditie.
Ca facultate, poate poti considera fizica medicala: nu-ti pune bisturiul in mana, insa te baga prin niste fizica, matematica, eventual informatica.
De altfel, la automatica si calculatoare, conform dezgustului tau pentru a coda la un nivel superior, nici acolo nu scapi.
De restul, nu ma pot pronunta, n-am avut nici spirit economic, nici spirit de reactie strategica pentru meserii de pompier sau echipaj smurd.
"Pasiunile mele sunt:
-Filmele/serialele(sunt un mare cinefil)
-Jocurile Video...
sa imi spuneti parerea voastra"
ok, eu zic să mai stai vreo cinșpe-douăj de ani cu părinții
Hmm... Poti fi profesor de filosofie sau poate sa ajuti la facerea filmelor. (pe partea de efecte speciale cred ca ti-ar placea) Sau, desi nu cred, ai spus ca nu ai vrea asta, insa poate te-ai simti atras si de zona de game development, desi ai spus ca nu vrei sa auzi de programare... Poti incerca sa te interesezi de mai multe meserii, sa gasesti ceva ce ti-ar placea oarecum. Si sa stii ca nu esti singurul in situatia asta, extrem de multi elevi nu stiu ce vor sa faca in viitor si, desi - cum ai spus-o tu, nu o poate spune nimeni mai bine - au cap, sunt foarte lenesi si dezinteresati. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult de atat. Mult succes la simulari, la examenul din vara (si in alegerea unei facultati potrivite pentru tine)!