| Gabinnen a întrebat:

Hei. Am ajuns in Anglia recent ca sa lucrez. De cateva zile am toate actele facute, urmeaza sa imi caut de lucru. Unde as putea sa ma angajez tinand cont de faptul ca nu prea ma descurc cu engleza?
Totusi, as vrea ca raspunsurile sa fie bazate pe lucruri concrete. Sa raspunda doar persoanele care stiu sigur ca ma pot angaja intr-un loc unde nu se cere engleza, nu ceea ce cred unele persoane.
Multumesc!

10 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Cred ca, comunitati de romani
sau ingrijit batrani care oricum nu comunica prea mult

trage cat poti de tare de aplicatia Duolingo ca sa rezolvi problema cu engleza cat mai repede

insa e interesant cum ai ajuns acolo fara job si fara engleza tongue

| mgtow a răspuns:

Grea situatia ta... prin cineva care te poate angaja usor merge in rest agentiile de recrutare au nevoie de nivel comunicativ de engleza. Mergi pe la hotelele din zona sa le zici ca vrei sa fi cleaner faci curat. Unii au nevoie de personal. Nu trebuia sa vi aici fara sa stii limba

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La distribuit materiale publicitare în cutiile poștale. Spălător de vase în restaurant. Vorbesc din experiența unui prieten care a lucrat așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta un curs pe udemy, sunt foarte ieftine și te ajută mult!

| Violleta2022 a răspuns:

Intoarce-te acasa si cauta de acasa pe cineva (vecin, ruda, prieten) care stie bine engleza, sa fie acolo si-i capabil sa te ia cu el la munca.
Asa ceva nu faci! Nu te duci intr-o tara straina, cu traista in bat si fara sa stii limba, cautand de lucru, ca nu-ti da nimeni!
Folositi-va creierul, inainte sa va chletuiti banio, probabil imprumutai si aia, ca munca nu se gaseste pe strada.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai stiut ca nu stii engleza de ce nu ai facut aici in Romania un curs intensiv de engleză ca doar stiai ca in Anglia se vorbeste engleză, te ai dus in Anglia ca sa ce, sa nu faci nimic? Ai unde sa stai? Sau nici locuinta nu ai? O sa te intorci rapid in țară ca cu brexitul lor nu vei gasi prea usor loc de muncă daca nici macar limba nu o stii.

| Gabinnen explică (pentru Violleta2022):

Nu am venit singura aici. Stau la niste rude. Nu platesc chirie, mancare, nimic. Voiam doar sa imi caut un job aici ca se plateste mai bine decat in Romaniawinking

| Gabinnen explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da. Am unde sa stau

| mudokins78 a răspuns:

Dacă te duceai în China ce te făceai?

| Gabinnen explică (pentru mudokins78):

Uite ca nu m-am dus in Chinawinking