Daca te duci si te recruteaza o sa faci acolo ore de "modeling" mers si postura. http://www.e-model.ro/? idCapitol=4
Dar nu vreau sa devin acum model, am 13 ani, inca nu am un corp perfect, vreau ca la 15 ani sa imi incep cariera, pana atunci vreau sa stiu ce este necesar ca ma pregatesc
Hai sa jucam un fel de joc, sa spunem ca pui tu intrebarea mea si eu iti dau raspunsul tau, mi-ai dat Funda, te-ari fi ajutat cu ceva?
Hai sa jucam un fel de joc, sa spunem ca pui tu intrebarea mea si eu iti dau raspunsul tau, mi-ai fi dat Funda, te-ari fi ajutat cu ceva?
Pai te uiti cum arata aia si daca iti pare ca si tu arati asemanator ai sanse altfel nu...
dar asta nu inseamna ca daca devii model nu trebuie sa ai absolvita o scoala/licel/facultate, majoritatea modelelor au.
Uite frate,nu stiu cum sa iti spun, dar nu ar fi mai bine sa nu mai dai nici un raspuns, daca ai ceva care ma poate ajuta si daca vrei poti sa postezi aici, insa daca vrei sa te razi de cineva, du-te in alta parte, findca aici nimeni nu are chef sa rada.