| bianca898 a întrebat:

Hei. Ați simțit vreodata ca v ați pierdut in timp ce erați pe un domeniu de carieră sau ca nu era potrivit pentru voi. Timp de un an, doream la medicină, însă simt ca m ai mult m-am pierdut pe mine.

5 răspunsuri:
| asmodeus10 a răspuns:

Da. Mereu ma simt asa. Eu ma iau dupa semne, nu ca as fi habotnica in spiritualitati de genul tarot sau alte chestii. Dar te poti lua dupa semne cand alegi ceva daca nu prea simti ca e potrivit pentru tine sau nu acel domeniu.De ex: eu am intrat intr-un partid cu mama si faceam munca pe teren iar atunci m-am intalnit cu o persoana mai senila, dusmanoasa si satanista din copilaria mea, care imi facuse un mare rau recent si datorita acelei intalniri mi-am dat seama ca nu e pentru mine acea cariera si am renuntat. Bine am facut caci dupa aceea treaba s-a cam inrautatit la acel partid si toti care au auzit ca am iesit la timp din el m-au felicitat si invidiat. Succes in semne si in simtiri.

| bianca898 explică (pentru asmodeus10):

Este posibil, mulțumesc mult, voi lua în considerare.

| Kufu95 a răspuns:

Da, pentru că eram invidios pe alte care aveau succes. Acum nu mai îmi pasă de asta şi îi dau înainte.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai simtit acest lucru, opreste-te imediat si nu mai continua ca nu vei face niciodata acea meserie de placere sau cu daruire, fiind tot timpul o frustrare care te va macina.
Opreste0-te si fac ceva ce-ti palce si ce simti ca esti capabil sa faci.

| Xena20 a răspuns:

Da, mult timp mi-a plăcut programarea, am făcut programare la școală de mica până mi-am dat seama in timpul facultății că nu o sa devin programator că e o mare tâmpenie și am renunțat. Daca simți că ai ales ceva greșit renunță și alege altceva. Alege ceva care îți place dar nu cădea nici în extrema cealaltă, nu doar pasiunea contează, îți trebuie și ceva din care sa poți trăi. Nu ne putem baza neapărat doar pe ce ne pasionează că nu orice pasiune poate aduce și bani, de exemplu daca te pasionează sa zicem pictura sau croșetatul etc nu se poate trăi din ele rămân că hobby și atât, dar nici în extrema cealaltă sa facem ceva ce uram și nu nu se potrivește de niciun fel doar pentru bani. Mai ales cu medicina nu e joaca, e ceva foarte serios, spate medicina sa nu te îndrepți decât dacă ești foarte sigură pentru că e vorba de viețile oamenilor aici, doctorii trebuie sa fie foarte bine pregătiti și pasionați de ceea ce fac.