Întrebare recomandată | Eli_CAty_2000 a întrebat:

Hei, salut prieteni, care profesie credeti ca este cel mai bine platita?

21 răspunsuri:
| AdrianTzar a răspuns:

Nu are importanță capitală, dacă îți faci datoria și vei iubi, vei fi bine.

| AdelaElena88 a răspuns:

In Romanai toata lumea stie ca lucrurile merg destul de prost:pentru un salariu de nimic muncesti de iti sar capacele.Iti recomand sa te gandesti foarte bine la aptitudinile tale si la ce ti-ar placea sa fac ( degeaba vrei sa lucrezi tu la nasa, daca esti la filologie in ultimul an- totusi, exista o foarte mica sansa, pana la urma nimic nu e imposibil daca iti doresti ceva cu adevarat, insa trebuie totusi sa te gandesti la toate aspectele cand faci astfel de decizii) Multa sanatate!

| marianflorinn a răspuns:

In it.Am 2 prieteni :22 ani. salariu 5-6000 de lei cu diploma in 'Stiinta si ingineria calculatoarelor' dar merge sa termini si mate-info

| AdelaElena88 a răspuns (pentru marianflorinn):

Cel mai probabil prietenii tai isi iubesc meseria si au avut o inclinatie spre matematica, fizica, informatica inca din generala, sau liceu.Degeaba se duce ea la IT daca nu ii place matematica, sau ma rau, daca nu se descurca si nu intelege.

| marianflorinn a răspuns (pentru AdelaElena88):

Eu sunt la inginerie mecanica, anul 4, in generala si in liceu eram corigent la mate. in anul 1 am facut 5 feluri de mate. oricum eu o sa castig cam 2000 de lei la inceput fata de 3000 cei din it

| Adry05 a răspuns (pentru marianflorinn):

Confirm. Stiu un baiat cu proiecte legate de IT care a ajuns sa faca si 10, 000

| Adiq a răspuns:

IT

| TicTac12 a răspuns:

Ar fi Inginer IT Se plateste cel mai bine zic eu dar acum depinde unde te angajezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freelancer IT, programator sau ITist. Foarte bine platite pana si in Romania! Doar sa-ti placa sa stai acasa pe canapea cu laptop-ul in mana, si sa programezi sau sa faci ce-ti cer contractele, daca esti freelancer poti lucra cu peste 10 firme simultan...

| ESA1899 a răspuns:

In Romania cel mai platit job sunt cele din zona IT ( programator, designer web, etc) tot ce tine de zona IT. Poti sa te uiti si pe net ca sa fii sigur. Avand in vedere nr. mic de personal din aceasta zona, preturile sunt pe masura si sunt in crestere. Job-ul e platit, locuri sunt deocamdata. Un incepator primeste un salariul in jur de 600-700 Euro si poate ajunge pana la 3000 Euro +. acum depinde si de tine, daca vrei sa progresezi sau nu. Mult succes! Daca mai ai nelamuriri, internetul e aproape, doar la un click distanta!

| suntsuper a răspuns:

Cele din IT

| untu a răspuns:

Trebuie sa inveti mult si bine,mai ales sa-ti faci unele sacrificii, sa faci scoala, liceul si apoi facultatea, masteratul si apoi sa ai locul tau de munca si sa muncesti foarte mult, chiar sa faci si orele suplimentare! Cel mai bun e sa-ti faci bine munca cu placere ( la meserie preferata).

| Nectarios a răspuns:

Politician prost...

| forlucky a răspuns:

Dentist

| Emima27 a răspuns:

Sa lucrezi in IT este un profit. Este profesia viitorului, castigi cam 1500 euro/luna.

| mihai428 a răspuns:

Eu cred ca consultant IT

| danielABC a răspuns:

Cele mai bine platite job-uri sunt IT-ul si medicina, apoi ingineria. Daca vrei IT si mai bine platit poti pleca in alte tari.Dar nu toti pot intra in medicina.In primul rand trebuie sa ai sange rece.Pentru IT matematica.Dar nu uita! Iti alegi profesia in functie de standardele tale.
Trebuie si sa iti placa! Asta este cel mai important! Sper ca te-am
ajutat.Bye!

| danutzu96 a răspuns:

Nu prea are importanta daca nu iti place sa faci lucrul ala. Daca iti zic ca IT este cea mai platita, dar dupa 2 3 linii de cod poti sa te plictisesti si sa lasi balta pentru ca nu iti place. Ca sa castigi in it trebuie sa ai o pasiune pentru un anumit lucru, sa iti placa ce faci. Asta trebuie sa faci si tu, fa ce iti place si sigur o sa scoti si bani din asta.

| Louys a răspuns:

Parlamentar ca trebuie sa stii sa minti.

| Aevo a răspuns:

Chirurg sau inginer in petrol, desigur nu la noi in tara.

| mgtow a răspuns:

Castig bine unde lucrez, aspir sa plec la alta firma care plateste mai bine fix la asta care are pasarea alba pe prelata din poza mea astept sa intru