Ma refeream undeva unde nu se lucreaza nonstop. Doar pe pc.
Am o intrebare..Cum este pe profilul de filologie? Este greu/usor? Sunt clasa a 7-a si vreau sa dau si eu pe profilul acesta...
Am mai intrebat o persoana.dar nu mi-a mai raspuns..sunt din Bacau si nu vreau sa fac liceul in Bacau. vreau sa-l fac in alta parte
Sunt a 10a acum, nu e greu daca inveti. Trebuie sa inveti engleza..ca o sa dai bacul din ea si sa citesti
Si temele? Cum sunt? Ai multe/putine? La ce materie sunt multe(in afara de engleza..ca am auzit ca la engleza sunt multe)?
Nu dai niciun bac la engleza.
E cel mai lejer profil dintre toate. (a nu se confunda cu cel mai avantajos)
Ba da, dai
Informeaza-te mai bine. Se da si oral si scris la engleza+ romana+ istorie+ geografie/logica/psiho, la alegere
Nu prea am teme. Doar de citit si multe eseuri
Se dă doar competență la engleză care nu contează la absolut nimic.
Am uitat sa-ti spun ca..nu prea merita sa te faci avocata...visul meu e sa devin ori avocata(dar.o sa-ti spun de ce sa nu devii mai jos) ori politista, ori doctorita(dar eu cand m-am dus sa imi fac analize..cand am vazut ca imi lua sangele, cand am vazut acul acela..Doamne iarta-ma..am lesinat..pe bune =]] ) Si acum iti voi spune de ce sa nu te faci avocata:
in primul rand, nu se merita..cand vei ajunge sa te faci avocata..castigi bani multi.dar d-abia o sa ai bani sa te intretii..pentru ca trebuie sa platesti o gramada de chestii..cauta pe net si documenteaza-te bine. Dupa ce te vei face avocata, vei sustine numai mincinosii.(asa se face in Romania, crede-ma..ca tu acum.ii aperi pe criminali practic.(avocatul asta face)..si daca te duci in America sau in alta tara nu e acelasi lucru?! Ba da..Toti spun ca ..In Romania nu pot sa fiu avocata..nu vreau sa apar mincinosii, dar in America de ce?!)
..parerea mea
Bafta in viata!