Depinde ce scop ai. Gândește-te că asta ar fi meseria pe care probabil o vei urma după ce termini facultatea. Alege ce îți place că dacă alegi ceva greșit și nu o sa îți placă ce alegi sa studiezi o să îți fie foarte greu să termini acea chestie, îți spun din proprie experiență. M-am dus la o facultate și nu mi-a plăcut ce studiam acolo...nu mă regăseam, iar după primul semestru am renunțat să mai merg și uite așa am pierdut un an, dar asta a fost, din greșeli învață fiecare persoană, deci alege bine. Dacă te descurci bine la matematică, economie du-te la marketing sau finanțe bănci, daca îți place anatomia și ești în regulă cu privitul sângelui și situații medicale limită du-te la școala de asistenți, iar despre tehnică dentară ce sa îți zic, pare o facultate plictisitoare și costisitoare.
De ce plictisitoare si costisitoare?
Daca nu te menții la buget taxele sunt foarte mari, iar când am spus plictisitoare m-am referit la faptul că nu este o diversitate foarte mare a cursurilor față de celelalte facultăți menționate de tine.
Am uitat sa îți spun. Uita-te pe site-ul optiuni. ro, acolo ai facultățile prezentate foarte frumos in funcție de ce domeniu te interesează etc
Marian1111 întreabă:
EustacheTraista întreabă:
Florina87 întreabă: