Daca zici ca stai cu note bune pe linie... atunci nu ar trebui sa-ti fie foarte greu. Nu este o facultate usoara, sunt destul de grele materiile dar majoritatea sunt logice. Problema este dupa terminarea facultatii cu locurile libere, in sensul ca daca nu inveti foarte bine dreptul penal si cel civil ca sa fii in stare sa dai la Magistratura atunci iti trebuie multi bani pentru a lucra in domeniu. Dar daca inveti si intri la magistratura si te tii de invata inca 2 ani, ai un post de procuror sau judecatoare asigurat, bineinteles si acolo daca inveti bine vei primi post chiar in orasul tau... daca nu vei fi repartizata unde sunt locuri.
Vad ca ai ganduri mari... dar este cam devreme si totodata este foarte greu pentru a intra in marina chiar si pentru barbati, sunt niste teste pe care trebuie sa le treci si nu sunt deloc usoare, daca esti ambitioasa poti ajunge unde ti-ai dorit...Dar este o meserie periculoasa, insa poti sa faci scoala de agenti de politie este mai usoara. pentru a intra in marina trebuie sa faci facultatea de marina civila este la constanta. Sper sa iti indeplinesti visul multa bafta!
In primul rand ca avocat o sa aperi si acuzatul, care de cele mai multe ori chiar a incalcat legea ...deci practic ajuti un nelegiuit sa scape
In al doilea rand daca vrei sa ajungi in politie trebuie sa faci academia, unde ai cazarea si mesele asigurate doar ca nu poti sa faci nimic adica nu poti sa fumezi si tu o tigara, nu poti sa iesi si tu la un suc ceva dupa cursuri ceea ce e foarte urat desigur dupa ce termini facultatea o sa intri ca subofiter sau ofiter cu un salariu bunicel dar nu inseamna ca esti de partea legii.
In tara noastra legea e de partea celui care da mai mult deci zic sa te duci pe ceva management sa iti faci propria firma si sa nu depinzi de cei de sus
Bafta!
Esti prea mica sa iei o decizie si sa te gandesti la asta acum.Eu sunt din Constanta, daca intr-adevar vrei la marina si chiar sa inveti ceva iti recomand Academia Navala, insa, chiar se intra greu acolo si facultatea in sine este destul de grea.Am mai multe cunostinte care au facut acolo, unii s-au lasat din cauza ca era prea greu, altii s-au transferat la alta mai usoara .
Facultatea de drept este extrem de grea! Trebuie sa ai ambitie sa poti sa tii pasul.In generala cam toti invatam, din liceu se vede cu adevarat cine invata si cine nu (parerea mea).
Eu cred ca mai trebuie sa astepti macar pana intri la liceu, atunci sa incepi sa te interesezi de aspectul asta .
In marina ca fata nu prea te-as vedea bine. nu din cauza ca nu te-ai descurca ci pentru ca baietii de acolo nu prea ajung pe acasa la prietene des... daca ma intelegi.
Despre Drept? - acum termin si eu, costa foarte mult facultatea, (poate intri la fara taxa), licenta, toate sunt scumpe, pe langa asta cercurile sunt cam inchise deci daca nu ai bani nu ai nici post. asa ca orienteaza-te bine.