Poti face facultatea in afara Romaniei si daca faci liceul in Romania.
By the way, engleza de la scoala e COMPLET diferita de engleza "reala", vorbita de englezi.
Not really, la scoala, teoretic (aka daca isi face profesorul treaba), se invata fix engleza britanica, nu cea americana.
Well, inca n-am intalnit un asemenea profesor, nici macar in povestile cunoscutilor.
Nu e vorba de facultate neapărat! Vreau să fac liceul neapărat în Anglia și despre asta am întrebat, nu neapărat de facultate am pus întrebarea
Raportat la toti profesorii de engleza din tara, tu cati cunosti mai exact? 0.01%? Si aplicam principiul "eu nu cunosc niciun irlandez, deci nu exista irlandezi".
Manualele de engleza din scoli sunt british, expresiile invatate sunt automat ale lor. Poate nu-si bate nimeni capul sa invete accentul si intr-adevar profesorii accepta daca elevii folosesc expresii americane (ar fi absurd altfel, nu?), dar engleza din scoli e cea britanica.
Also, ca sa folosesc tipul tau de argumentare: Eu nu am avut niciodata probleme sa inteleg englezii si nu cunosc pe nimeni care sa fi plecat la studii in UK dupa liceu si sa aiba astfel de probleme.
Am cunoscut in jur de 10, plus "din auzite" pe altii. N-am idee cat reprezinta asta din numarul profesorilor.
N-am aplicat principiul "eu nu cunosc niciun irlandez, deci nu exista irlandezi". Am aplicat cunostintele mele despre profesori (nu doar de engleza) si common sense.
Vă rog spuneți-mi dacă m-aș descurca să-mi iau un job part-time la o cafenea/patiserie și să fac niște bănuți pentru chirie și nevoi, voi v-ați duce singuri la 15 ani în altă țară pentru liceu?
Parintii tai sunt bogati?
Pentru ca, liceul si facultatea in Anglia sunt foarte scumpe.
Este vorba de 20.000 -30.000 euro pe an, pe care parintii tai trebuie sa-i achite. Isi permit?