NuuuU!
RobO trebuie sa castigee! =p~
este cel mai bunn
ma rog, parerea mea; x
v-am tsukat:*
Eu sunt de acord cu tine. narcis chiar are talent si o voce ca a lui rar se gaseste merita sa castige
Sincer sunt mai multi talentati Narcis are toate sansele
insa mai e Vanda...mi-a placut mult mumaru ei
Dupa parerea mea ar trebui sa castige mai multi:Narcis,Vanda,Robo,Veronica Fizesan, Madalina(fata cu gimnastica). poate am uitat pe cineva...dar pot sa spun cu mana pe inima ca Romania are multe talente ce ar trebui descoperite.Ce-i drept si prosti care nu stiu ce-i cu viata lor.Dar au si ei rostu lor, sa ne distreze
Sunt curios cum o sa se faca departajarea in faza urmatoare a competitiei. E adevarat, Narcis are sanse mari sa castige concursul, dar cred ca duetul acela fantastic sau Vanda pot fi senzatiile concursului.
Nu am de unde sa stiu cine va castiga, dar sper din tot sufletul ca va castiga Adrian Tutu!:X:X:X
NUstiu daca narcis ar avea o asa voce poate ca da dar si cele doua fete care au cantat o piesa a lu celine dion... fundita?:X
Cred ca Narcis, dar m-i-a placut mult duelul dintre cele 2 studente si Vanda a facut senzatie! Un ciine foarte destept! M-a impresionat. Am auzit ca ca si cum baiatul a intrecut-o chiar si pe Susan Boyle! Chiar cred ca el va pleca acasa cu banii, si sper ca mama sa sa vina macar la finala, dupa cum i-a si promis. A-ti vazut-o pe degradata aia care a primit 3 de NU si a venit a doua zi iarasi? Cred totusi ca Mihai Petre e mult prea exigent, ar trebui sa fie mai indulgent, cit de cit...
Toate cele boone!
katalinu26 întreabă:
Alexsb20 întreabă: